De bästa gratisgrejerna

Gratis kryssning

13/04/2017 gratis tjänster

viking line

NetOnNet bjuder sina kunder på en kryssning med VikingLine till Helsingfors! Nej, det är inte för bra för att vara sant – ta en snabb titt i din kalender och boka in en kostnadsfri tripp över till grannlandet. Shopping- och basturundor väntar …

Sätt igång och boka nu
Internetbutiken NetOnNet och kryssningsjätten VikingLine ger dig nu en chans som du absolut inte bör missa. VikingLines erbjudande om gratis kryssning gäller en 40-timmarscruise från Stockholm till Helsingfors. Du får en del i en ekonomihytt för upp till fyra personer, så om du inte vill sova med främlingar eller spendera natten i baren rekommenderar vi att boka med några vänner (självklart bokar de också gratis så länge plats finns). Det går ju också att uppgradera hytten om man vill det.

Du kan boka din gratis kryssning lördagar till torsdagar under peioden 10 april till 31 maj, plus 6 aug till 31 okt, 2017. Du åker med antingen M/S Mariella eller M/S Gabriella. Koden som du använder vid bokningen är KLUBBH.

Gratistips i Helsingfors
Om du har fått en gratis resa till Helsingfors kan du väl lika gärna göra något gratis i den finska huvudstaden också? Då tipsar vi om det nyöppnade Helsingfors stadsmuseum, som inte kostar något att besöka. Ha det så roligt!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna