De bästa gratisgrejerna

Gratis personlighetstest på mindre än tolv minuter

25/03/2018 gratis tjänster
gör ett personlighetstest

Finns det något roligare än att kategorisera människor efter personlighet? Vi vet ju alla hur säregna norrmän, turkar, LoL-spelare och folk som arbetar på sälj är. Nu kan du själv göra ett gratis personlighetstest direkt i webbläsaren som ger dig svar på vem du egentligen är. Ja, om du inte visste det själv redan alltså!

Testet tar mindre än tolv minuter, så du behöver inte investera stora summor tid. Det är dock helt avgörande att du är ärlig, annars blir resultaten helt fel. Med andra ord är det viktigt att du är ärlig mot dig själv och erkänner de brister du har. Utan ärlighet får du fel resultat.

Det är väldigt många frågor som ska besvaras, men du slipper skriva själv och kan istället välja hur bra eller dåligt ett visst påstående stämmer in på dig. Det handlar om alltifrån hur du ser dig själv till hur mycket hänsyn du tar till andra, eller hur du fungerar på en arbetsplats i olika situationer. En fråga handlar till exempel om vad du tycker är viktigast i en diskussion; sanningen eller folks känslor?

Naturligtvis kan du dela det här roliga testet med andra via sociala medier.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid