De bästa gratisgrejerna

Gratis rakhyvel för kvinnor

27/02/2017 gratis produkter

hydro silk rakhyvel

Skulle du också vilja få en slätare hy? Hydro Silk som är specialdesignat för kvinnor med ”5 curve sensing” följer dina former på ett mjukt sätt och gör din hud mycket slätare. Fantastiska ”skin guards” irriterar inte huden utan gör rakningen skön och behaglig. Och de ovala rakbladen följer lätt dina former och det är lätt att raka runt känsliga områden. Denna gratis rakhyvel för kvinnor är en underbar nyhet!

Dessutom innehåller den ett fuktbevarande serum med marina extrakter och sheabutter som ger huden naturlig fuktighet varje dag och fuktigheten känns ända upp till två timmar efter du rakat dig! Skaftet som är ergonomiskt kan du variera det så det passar alla områden på kroppen. Mycket praktiskt!

Om du vill prova denna gratis rakhyvel för kvinnor ska du ha fyllt 18 år, och du betalar bara 19 kr för frakten och expeditionen. Vill du abonnera så får du ett 5-pack Hydro Silk rakblad för 225 kr plus 27 kr för porto, som sänds till dig fyra gånger om året. Och jag tror du blir mycket nöjd med vad du får uppleva varje gång du rakar dig! Välkommen att prova!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid