De bästa gratisgrejerna

Gratis resor med DriveBack

08/06/2017 gratis tjänster

Att resa gratis låter förstås för bara för att vara sant, och det är det också … i alla fall delvis! Vad det handlar om är att du får låna en bil med drivmedel och köra den en utvald sträcka helt gratis. Som vanligt på marknaden handlar det om tillgång och efterfråga, och så här ligger det till med den hos DriveBack.

Ett företag behöver flytta sin bil
Det hela börjar med att ett företag har en bil där de inte vill ha den. Det kan bero på inställda möten, att chauffören blivit upptagen på annat håll eller egentligen lite vad som helst. Det är här du kommer in i bil(d)en! Om fordonet står nära dig är det bara att registrera ett konto hos DriveBack och slå till. Företaget får bilen dit de vill ha den, och du får en helt gratis resa!

Alla är vinnare
Företaget slipper be någon inom gruppen att köra bilen, du slipper betala för resan och miljön andas också ut då hela upplägget slår två flugor i en smäll. Naturligtvis behöver du körkort, och antalet sträckor med en tillgänglig bil för gratis resa är begränsat.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna