De bästa gratisgrejerna

Gratis startpaket hos Tre

15/03/2017 gratis tjänster

tre gratis surf

Precis som hos många andra leverantörer av abonnemang kan du skaffa ett kostnadsfritt kontantkort hos Tre. Till skillnad från många andra aktörer i samma bransch kommer det här laddat med 0,5 GB surf – vilket gör att du kan komma igång och faktiskt använda ditt nya SIM-kort utan att betala en krona.

Så vad ingår då i ett gratis startpaket hos Tre? Förutom själva SIM-kortet får du alltså 0,5 GB data att använda för internetsurf. Observera dock att inga fria samtal ingår i det här paketet, så du kan inte ringa (om du inte använder Skype eller liknande tjänst som låter dig ringa via internet). Ibland döljer sig en lömsk aktiveringsavgift på SIM-kortet, men sådant trams slipper du här.

Datan gäller i sju dagar, men Tre är faktiskt så generösa att de låter en och samma person beställa upp till fem startpaket – sedan är det dags att betala för ett abonnemang eller att fylla på ditt kontantkort med pengar. Du beställer enkelt ditt första gratis startpaket hos Tre via länken du ser nedanför här.

För dig som är mer intresserad av Tre samt vilka olika kontantkort de erbjuder rekommenderar vi starkt att du besöker deras sajt och tar reda på all nödvändig information där.


Taggar: , , ,

Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid