De bästa gratisgrejerna

Gratis travtips med V75

21/02/2018 gratis tjänster
tipsa på trav på solvalla

Att spela på hästar är en subkultur som är djupt rotad i Sverige. Varje vecka är det många som tippar vilken häst som har bäst dagform och vilken som har bäst framtidsutsikter. En del vill helst sköta allt själva, men är du inte en av dem – eller kanske en nybörjare som inte vet var han ska starta – så passar den här sidan bra för dig.

Den heter gratistravtips.se och uppdaterar dagligen med nya råd för dig som spelar V75. Och inte bara V75 förresten, utan även V64, V65 och hela köret. Sajten nöjer sig inte heller med att ge dig regelrätta tips, utan bidrar även med djupa analyser samt tips via video från kunniga. Det här är helt enkelt samlingsplatsen för dig som älskar trav eller vill initiera ett intresse för sporten.

Du hittar till och med lite annat än bara hästsport. Bland annat finns Eurojackpot som är ett lottospel där du kan med en enorm tur kan bli miljonär på rekordtid! Andra spel som finns tillgängliga är Triss, Keno och bingo. Du hittar med andra ord alla svenska favoriter här, så upptäck din nya favoritsida för spel idag!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid