De bästa gratisgrejerna

Gratis vattenprov

09/07/2017 gratis tjänster

Idag har vi ett gratis erbjudande som du minsann inte ser varje dag! Oavsett om solen skiner eller om det är lynniga regnskurar som tagit över himlen så är det aldrig fel med ett vattentest. Sverige är faktiskt ett av få länder där du kan dricka kranvatten helt säkert (i många sydeuropeiska länder är det otänkbart) och då är det ju naturligtvis intressant huruvida vattnet håller god kvalitet eller inte.

Nu kanske du tror att vitklädda män i labbrockar kommer till din bostad för att spola i kranen, men så går det inte till! Istället fyller du i ett formulär online och får sedan en provflaska hemskickad till dig. Du fyller provflaskan med kranvattnet och skickar tillbaka den för analys.

Det som är så intressant med att analysera kranvatten är att ta reda på kvaliteten på något du använder varje dag. Du får bland annat reda på pH-värdet, hårdheten samt mängden järn och nitrat. Vill du ha en djupare analys kostar det pengar, men observera att gratisprovet inte kräver att du går vidare med ett till prov.

Företaget som utför provet heter MA-LAB och samarbetar med AquaGruppen.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna