De bästa gratisgrejerna

Billiga Spel

Letar du efter billiga spel?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om billiga spel.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

gratis spel på nintendo switch

Idag har väl de flesta hört talas om Nintendo Switch? Tv-spelet som du kan ta med dig i väskan, men även ansluta till tv:n och spela traditionellt. Har du inte en Switch gäller inte det här dig, men för dig som har en finns det goda nyheter. Riktigt stora och kända spel finns som gratis demoversioner, vi pratar titlar som Pokémon Let’s Go Pikachu och Yoshi’s Crafted World. Men faktum är att det finns fler än 100 demospel att ladda ned helt gratis till Nintendo Switch! Inte för att man har tid att spela så många då, men möjligheten finns i alla fall.

Du behöver inte ha medlemskap på Nintendos onlinetjänst för att kunna ladda ned de här spelen, däremot måste du ha ett SD-kort som rymmer dem. Ett litet tips i förbifarten: prenumererar du på Nintendos onlinetjänst kan du ladda ned Tetris 99 helt gratis – och det är inget demospel utan fullversionen!

Om ditt barn har Nintendo Switch kan du hjälpa det med nedladdningen: gå bara in i Nintendo eShop från huvudmenyn och välj ”search”. Därifrån kan du sedan filtrera sökresultaten så att endast spel med gratis demo syns. Mycket nöje!

midsommarkampanj hos webhallen

I Webhallens midsommarkampanj finns det inte färre än 1 000 olika produkter som har mer eller mindre rabatt. Och det är inte tusen olika USB-stickor vi snackar om heller, utan produkterna varierar: hörlurar, laptops, gaming-datorer, 4k-tv och till och med en och annan hopfällbar elcykel! Det finns med andra ord något för alla.

Men nog snicksnack, vi ska bjuda på några exempel också (ordinarie priser inom parentes):

  • 1 års prenumeration på Norton Security Deluxe: 299 kr (799 kr)
  • Hopfällbar elcykel: 4 490 kr (4 990 kr)
  • Gaming-skärm med freesync, 144 Hz och 1 ms svarstid: 1 995 kr (2 490 kr)

Och detta var bara tre axplock. Det finns hur mycket som helst, och eftersom det är Webhallen vi snackar om kan du räkna med hemelektronik, spel och gadgets. Lite ironiskt är det dock att kampanjen kallas ”midsommarkampanj”, men Webhallens kundtjänst har stängt under hela midsommarafton …

Webhallen har hängt med ett bra tag nu, och kan stoltsera med (bland annat) följande:

  • Gratis frakt vid köp över 500 kr
  • De skickar varan samma dag som du beställer den
  • 60 dagars öppet köp
  • Delbetalning finns som möjlighet

Vi vet inte hur länge den här kampanjen varar, så passa på nu medan tid fortfarande finns …

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid