De bästa gratisgrejerna

Blommor

Letar du efter blommor?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om blommor.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

rabatt på blommor hos flower house

Det finns få saker som folk, och kanske framför allt kvinnor då, sätter värde på så mycket som att få blommor. Det är förstås inte alltid själva blommorna i sig som gör folk glada, utan överraskningen om omtanken att någon har ägnat en tanke åt en. Extra kul blir det när Flowerhouse har rabatt på olika blombuketter och grupper. Den här veckan har du till exempel 70 kronor rabatt på dekorationen Sunny, och erbjudandena byts ut regelbundet så det finns alltid något fräscht att hitta!

För att blommorna ska komma fram samma dag som din beställning kommer in måste du göra beställningen före 13:00 på vardagar och 11:00 på lördagar.

Här är några anledningar varför du ska välja Flowerhouse som ditt blomombud:

  • Alltid utbildade florister
  • Enormt utbud av alla sorters blommar som passar alla tillfällen
  • Levererar även utomlands och utanför Europa

Det finns många olika betalmöjligheter, bland annat Swish, Paypal och Klarna faktura. Det går såklart bra att fixa beställningen med ett vanligt bankkort också. Beroende på tillfälle finns det även söta tillbehör att köpa till, exempelvis nallebjörnar, choklad och kort. Titta gärna in hos Flowerhouse varje vecka för att se eventuella nya rabatter!

sköna hem med inredningsrabatt

Det finns rabatter och så finns det rabatter. Nu kan du spara otroliga 759 kr om du är intresserad av heminredning och fortsätter läsa den här texten! Det är tidningen Sköna hem som står för erbjudandet. Eller snarare erbjudandena, eftersom det rör sig om två stycken. Kolla här:

  • Sex nummer av Sköna hem, antingen som papperstidning eller e-tidning
  • Terracottakruka
  • Två ljuslyktor
  • Kuddfodral i krossad sammet

Värde: 1 017 kr
Du betalar: 258 kr

  • Sju nummer av Sköna hem

Värde: 455 kr
Du betalar: 199 kr

Vill du inte ha alla prylar kan du alltså välja att bara få hem tidningen. Då sparar du inte lika mycket pengar (eller så gör du det, beroende på om du vill ha sakerna eller inte), men det är ändå bra att alternativen finns! De 258 kronorna du betalar för det stora paketet inkluderar frakt.

Du är bokstavligt talat bara ett par klick från att få erbjudandet! Om du följer länken här nedanför kommer du direkt till sidan där du kan beställa, och det är inte svårare än att bocka i rutan för det erbjudande du vill ha och fylla i ditt personnummer. Även om du inte har datorvana borde det inte vara några större svårigheter!

rabatt blommor

I dag så här före helgen vill vi passa på att tipsa om Plantagens kundklubb – en riktigt trevlig medlemsklubb där du inte bara får rabatt på blommor, utan även rosor på din födelsedag. Det är en idé som fler klubbar borde ta efter …

Bli medlem och bli firad
Alla gillar blommor (mer eller mindre) och nästan alla köper blommor till en högtid åtminstone en gång per år. Så varför inte bli medlem i en klubb som handlar om blommor och växter, där du får rabatt på inköpen? När du går med i Plantagens kundklubb och får gratis blommor på din födelsedag (kul att någon kommer ihåg i alla fall!), får du också specialpriser på utvalda produkter, förtur under reor och poäng på allt du handlar via 2 % ”cash back” som du kan använda via värdecheckar online. Allt detta och mer kan du se och följa på din medlemssida som du når när du loggar in.

Gör din omgivning lite färggladare
Blommor och växter är ofta ett underskattat sätt att göra ett rum eller en uteplats mycket trivsammare utan större ansträngning. Förutom att du kan handla billigare och får gratis blommor från Plantagens fysiska butiker eller online, ger de dig inspiration och idéer för odling och inredning. Ta vara på det och sätt lite mer färg på din vardag!Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid