De bästa gratisgrejerna

Broddar

Letar du efter broddar?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om broddar.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

Gratiserbjudande till Karlskronas pensionärer

Erbjudandet gäller inte längre 15/11/2018 gratis mat
gratis lunch till pensionärer

Ibland blir det lite väl många erbjudanden som bara handlar om Stockholm och de andra storstäderna. Idag tänkte vi därför tipsa om något som endast rör pensionärer från Karlskrona! Det är Karlskrona kommun som bjuder på gratis lunch i någon av alla skol- eller omsorgsrestauranger. Det finns bara ett litet motkrav – du måste köpa ett par broddar innan du kan smörja kråset!

Tanken från kommunens sida är förstås minska antalet halkolyckor i vinter. För att få en gratis lunch behöver du bara visa upp kvittot från broddarna. Sedan ska det också tilläggas att du måste vara äldre än 65. Förtidspensionärer får inget gratis krubb.

Nu är det förstås så att du som läser detta kanske är mycket yngre, men känner någon äldre som skulle sätta värde på lite gratis mat i Karlskrona kommun. Och inte bara mat förresten. Den gratis lunchen bjuder också på ett socialt tillfälle som kan vara minst lika värdefullt som maten för en äldre.

I länken här nedanför hittar du mer information om Karlskronas kommun och deras mat. Se till att sprida denna information nu till de äldre du känner i Karlskrona!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Gratis broddar för äldre

Erbjudandet gäller inte längre 22/11/2017 gratis produkter
broddar för äldre

Nu när vintern smyger sig på och halkan gör sig påmind så ökar risken för halkolyckor. För äldre med skört skelett kan denna typ av olyckor vara direkt förödande, och därför finns det flera kommuner som lägger tiotusentalskronor denna vinter på att dela ut gratis broddar för den äldre generationen.

I Fagersta kan du hämta på serviceboendet Malmen mellan 13 och 15 varje vardag. Tänk på att du måste vara folkbokförd i kommunen för att kunna hämta.

I Kungsör är det kommunhuset som gäller, och här är alla som är 65 år eller äldre välkomna att komma och hämta.

Den 24 november är det seniormässa i Hallstahammar och där och då delas broddarna ut.

I Norberg är det annorlunda, för här bekostas broddarna inte av kommunen, utan av Lions Club. Det är fortfarande dock endast seniorer äldre än 65 som har tillåtelse att hämta något.

Naturligtvis kan du köpa dina egna broddar om du känner för det, men då hade du nog inte kommit till den här sidan! Underskatta inte halkrisken den här vintern, det är tyvärr alltför många gamlingar som slår sig så alla att de får benbrott eller till och med avlider för att de inte kan hålla balansen på hala vägar.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid