De bästa gratisgrejerna

Circle K

Letar du efter circle k?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om circle k.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

vinn gratis bensin hos circle k

Har du bil eller MC (eller mopedbil eller andra motorfordon som går att tanka hos Circle K) är den här tävlingen för bra för att missas! Det är superlätt att vara med för du behöver bara ett telefonnummer. Circle K delar ut hela 3 500 priser VARJE DAG ända fram till den 3 augusti 2019, så det finns all anledning att besöka deras tävlingssida dagligen.

Så här går det till:

  • Klicka på den röda knappen här nedanför för att ta dig direkt till tävlingssidan
  • Fyll i ditt telefonnummer (måste vara ett svenskt) och godkänn villkoren
  • Skrapa fram tre lika symboler
  • Spela bonusspelet
  • Samla poäng

För att få svara på frågan måste du först skrapa fram tre lika symboler, och du får bara en chans per dag att göra det. Det vill säga, om du inte är medlem i EXTRA Club, för då får du två chanser! Dessutom är det så att du samlar poäng varje gång du spelar, och det är denna poäng som ökar dina chanser att vinna förstapriset: ett presentkort på drivmedel värt 10 000 kronor!

Skrapa på varje dag och samla poäng! Om du vinner något får du direkt ett SMS till det nummer du angav. Kom bara ihåg att hämta ut priserna inom en vecka, annars förbrukas de!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
gratis doggybag hos circle k

Just nu kan alla som har vägarna förbi hämta ut en helt gratis doggybag hos utvalda Circle K-stationer. Den innehåller en resvattenskål, en tennisboll samt bajspåsar. Alla tre kommer garanterat till användning under bilresor i sommar! De kan också vara en bra påminnelse om att inte lämna din hund i en varm bil när du själv eller resten av familjen tar en paus och stannar på en rastplats.

Det är alltså bara utvalda stationer som deltar i den här kampanjen, men det fina i den kråksången är att samtliga utvalda stationer ligger i närheten av ett grönområde där du kan rasta och leka med din hund. Du kan se en komplett lista på alla stationer om du klickar på länken till Circle Ks kampanj här nedanför.

Du hämtar ut din Circle K doggybag i kassan hos de utvalda stationerna. När du ändå är där ska du inte missa Circle Ks andra erbjudanden: Gott & Blandat 400 gram, Cola, liten kaffe eller varmkorv för bara en tjuga. Kolla dessutom in hos dem (deras webbsajt alltså) någon gång i veckan då de ofta startar nya kampanjer.

Gratis bensin hos INGO

Erbjudandet gäller inte längre 15/04/2019 gratis produkter
gratis bensin hos ingo

Det här erbjudandet kanske inte är lika bra som Lokets lådchanser i gamla Bingolotto, men om du laddar ned INGOs app innan den 2 juni 2019 kommer du att få fem liter gratis bensin att fylla tanken med! Ladda bara ned appen så har du bensinen inom ett dygn!

INGOs app finns naturligtvis både på iPhone och Android, så det ska inte spela någon roll vilken telefon du har. Men vad kan du då göra med appen? Jo, hitta din närmaste INGO-mack såklart! Dessutom hjälper den dig att hålla koll på din bränsleförbrukning så att du inte bränner bort slantarna för snabbt. Du kan även använda appen för att tävla om mer bensin varje vecka, men då krävs det att du tankar regelbundet hos INGO.

Kort sagt finns det mycket gratisbensin att hämta här. För att vara med i tävlingen räcker det inte med att tanka, du måste även spela roliga spel där ditt resultat kommer att visas i en topplista. Grejen är att antal spelförsök beror på hur mycket du tankat (till en viss gräns, ingen kan spela hur mycket som helst).

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid