De bästa gratisgrejerna

Emil I Lönneberga

Letar du efter emil i lönneberga?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om emil i lönneberga.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

move it sf kids

Sitter ditt barn stilla alldeles för mycket? Kanske inte bara framför skärmen, utan rent allmänt? SF Kids nya och originella satsning Move It är till för att få barn att röra på sig mer framför skärmen där de ofta sitter. Gärna tillsammans med sina föräldrar.

Smartson söker nu 1 000 familjer som ska testa produkten ”Move It With SF Kids”. Produkten passar både unga och vuxna, det viktiga är att man är beredd att röra på kroppen! Appen kostar i normala fall 69 kronor per månad, men du får prova den helt utan kostnad i tre månader. Men inte nog med det, för efter själva testet får ni appen gratis i ytterligare tre månader! Ett halvår helt gratis alltså!

Själva testperioden utspelar sig under september nu, så det är relativt snart. Glöm inte att SF Kids är så mycket mer än bara Move It, här finns massor av program som är helt säkra för barn. Dessutom finns nu ljudböcker med i sortimentet.

Blir du utvald finns det vissa saker du måste göra. Till exempel dela dina upplevelser på Smartson-bloggen samt i sociala medier. Efter testet ska du sätta betyg på produkten.

Sista ansökningsdag är 16 september.

testa sf kids en månad helt gratis

Om du vill att ditt barn ska ha något att se på, och som är säkert och barnanpassat – då passar SF Kids helt perfekt. Allt material är barnsäkert och naturligtvis är det helt lagligt (ingen illegal fildelning här inte). I sortimentet hittar du många svenska filmklassiker som Astrid Lindgrens verk, fåret Shaun och Lilla Jönssonligan.

SF Kids går att se offline. Det betyder att du inte behöver någon internetanslutning när du tittar. Det kanske inte låter som något märkvärdigt, men tänker efter lite nu … Om internet är frånkopplat blir du inte störd av sociala medier eller andra uppdateringar som stjäl din och ditt barns uppmärksamhet. I dagens stressade samhälle är detta en stor fördel då ditt barn kan se filmen i lugn och ro.

För att göra det hela ännu tryggare kan du som förälder ställa in en timer som gör att barnet inte tittar FÖR länge. Det måste ju finnas tid för frisk luft och motion också!

Du får som sagt prova en månad gratis, och det finns ingen lömsk bindningstid i det erbjudandet. Om du själv sedan vill fortsätta med SF Kids kostar tjänsten 69 kr per månad, vilket är ungefär lika mycket som exempelvis Netflix. Skillnaden är att Netflix inte alls har samma utbud av svenska filmklassiker som SF Kids.

Emil i Lönneberga hedras med en minnesmedalj!

Erbjudandet gäller inte längre 04/03/2017 gratis produkter

emil lönneberga minnesmedalj

Minns du alla kvällar då mamma läste om Emil i Lönneberga innan du skulle somna? Kanske böckerna är nerpackade i en kartong för länge sedan som står på vinden, i källaren eller i ett förråd. Nu när Emil i Lönneberga hedras med en minnesmedalj kan du ta chansen och beställa den vackra medaljen som är präglad i kopparnickel och förgylld med 24 karat, och komma ihåg alla roliga stunder! Och den är något att vara rädd om eftersom man bara får en medalj per hushåll.

Adversmotivet är hämtat från den skicklige tecknaren Björn Bergs Emil-illustrationer, och baksidan pryds av ett fint porträtt av Emils skapare Astrid Lindgren! Emil i Lönneberga hedras med en minnesmedalj som är helt gratis, du betalar bara 49 kr för portot! Medaljen väger 31 gram och storleken är hela 41 mm, att jämföra med botten på ett decilitermått. En del av intäkterna går till SOS Barnbyars projekt och en del av intäkterna går till en barnby i den västafrikanska republiken Togo.

Medaljen med den lille käre illbattingen kan ju också bli en fin gåva till ett barn eller barnbarn som är förtjust i Emil! Välkommen att ringa kundservice på tel.: 040-6028260 vardagar mellan 10.00–16.00 eller så beställer du via e-post: kund@mynthuset.se

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid