De bästa gratisgrejerna

Gräddglass

Letar du efter gräddglass?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gräddglass.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

sommarglass i värmen

Nu när sommaren är igång på allvar passar det bra med en glass, särskilt om den är gratis! På sommarglass.com kan du få en gratis glass (eller energidryck, du väljer) om du utför ett par enkla uppgifter. Oroa dig inte – allting är gratis!

För att få glassen ska du ta dig igenom följande tre steg:

  • Välj om du vill ha gratis glass eller energidryck
  • Tipsa en vän om produkten på Facebook
  • Genomför en utvald gratiskampanj (just nu ett gratis kontantkort hos Halebop)

Som du ser får du egentligen två saker gratis till priset av en! Och som du kanske förstår finansieras glassen av samarbetspartners till sommarglass.com. Naturligtvis är det inte så att de skickar en glass på posten, utan du för en värdecheck på din mobil – digitalt och miljövänligt!

För att nyttja den här kampanjen måste du vara minst 13 år fyllda, och du får inte fler än en glass. Om du är yngre än 13 år måste du ha tillåtelse från mamma eller pappa för att få glass. Det är annars en väldigt enkel (och god!) kampanj och det går snabbt att slutföra allting!

gratis glass i göteborg och malmö

Nu när vårvärmen försiktigt knackat på dörren passar det bra att värma upp med en glass – särskilt en glass som är gratis! GB Glace kommer att befinna sig på centralstation i Göteborg och Malmö under morgondagen (lördagen den 7 april 2018). Tiderna som gäller är 10:00–17:00, för då kommer alltså personal finnas på plats för att bjuda på läckra nyheter för säsongen!

Samarbetet sker med Pressbyrån på båda stationerna. Exakt hur mycket glass som finns i lager vet vi faktiskt inte, så det kan vara en god idé att vara på plats då händelsen startar vid klockan 10:00. Det är dock inte bara gratis glass det bjuds på, utan barn kommer även kunna hitta en del skoj som GB Glace hittat på just för dem.

GB Glace har funnits i årtionden och det är nog inte bara vi som minns klassiker som Piggelin (som kostade 4 kr på 80-talet!), Magnum och Cornetto. Varje sommar brukar det alltid dyka upp något nytt och spännande i sortimentet, och det ska verkligen bli spännande att se vad GB Glace har hittat på i år. Spännande och gott!

Glöm inte att gå upp i tid imorgon nu så att du kommer till centralstationen i tid.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

hemglass glasskompis

Det kan tyckas vara långsökt att köpa glass mitt under denna bittra vinter, men om du delar den uppfattningen har vi en glädjande nyhet åt dig: du slipper köpa glassen! Om du som vi växte upp med Hemglass på 90-talet kanske du inte känner till att det finns en klubb numera. Den kallas för Glasskompis och ger dig fler förmånliga erbjudanden. Låt oss förklara närmare.

Till att börja med kommer du som ännu inte är medlem att få 0,9 liter gratis glass från Hemglass när du går med i gänget. Du får bestämma precis vilken gräddglass du vill ha dessutom – så välkomnar man nya medlemmar tycker vi!

Men även efter medlemskapet finns det flera intressanta saker att se fram emot. Du får dels en notis om när Hemglassbilen är i närheten, och dels bonus på allt du köper. Tycker du precis som många andra svenskar att det är något speciellt med den där signaturmelodin från Hemglassbilen ska du såklart bli medlem i Glasskompis.

Så vad behöver du göra? Klicka bara på den stora bilden (eller på någon av de andra länkarna i den här artikeln) så kommer du till Hemglass sajt, och där behöver du bara fylla i ditt telefonnummer. Det går jättesnabbt att få gratis glass från Hemglass!Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid