De bästa gratisgrejerna

Hamburgare

Letar du efter hamburgare?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om hamburgare.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

frasses hamburgare

Du kanske inte hört talas om Frasses, men de startade faktiskt redan 1975 i Luleå! Idag sysslar de med hamburgare och är en av få (den enda?) norrländska hamburgerkedjor som finns i vårt avlånga land. De har 40 restauranger utspridda över Sverige, och för en gångs skull ligger de flesta i Norrland istället för i Svealand eller Götaland. Tyvärr har de ännu inga lokaler i Skåne eller Göteborg, men i Stockholm finns de såklart.

Så till själva erbjudandet då. För att få din gratis plusplusmeny (ja, det ska vara två ”plus”) måste du vara medlem i Frasses drive-in, men det är så enkelt fixat som att säga till i kassan när du har vägarna förbi. Så nästa gång äter hos Frasses bjuder de dig på något extra.

Har du inte upplevt deras matkultur än är det dags att du gör det nu. Frasses har något för alla smaker och ideologier, från glutenfritt och veganskt med halloumi till kyckling, nötkött och bacon. En smart funktion på deras hemsida är att du kan filtrera menyerna baserat på innehåll. Till exempel går det att välja bort mat som innehåller gluten, soja, nötter, mjölk eller ägg (bara några exempel, det finns fler).

Observera att erbjudandet ligger på Frasses Facebook-sida.

Testät pommes frites helt gratis via Smartson

Erbjudandet gäller inte längre 13/05/2019 gratis mat, produkttest
aviko pommes frites

Smartson är lite lurliga. Ibland är deras tester gratis och ibland kan de kosta ganska mycket pengar. Just det här testet är i alla fall helt gratis för dig som konsument, och det handlar om något så gott som pommes! Produkten heter Super Crunch Premium Fries och kommer från företaget Aviko. Smartson, som anordnar den här kampanjen, letar efter 500 testpiloter som verkligen får något att bita i!

Produkten du får (om du blir utvald) är värd 24 kronor, och ditt jobb blir att testa hur god den är samt krispigheten. Som vanligt när det gäller Smartson måste du dela dina upplevelser i en blogg som delas av de andra utvalda testpiloterna. När testet är klart fyller du i ett formulär och ger ett betyg.

Låter det här som en god idé måste du ansöka senast 19 maj. I skrivande stund (13 maj) är det cirka 250 personer som ansökt. Du kan själv se det exakta antalet på webbsidan där du fyller i din intresseanmälan (vi länkar till den direkt här nedanför). Vi rekommenderar en god dipp till, men det är ingenting som ingår i testet så den får du själv betala för i så fall!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Boka bord för 4 hos O’Learys och få en gratis bowlingrunda

Erbjudandet gäller inte längre 22/03/2019 rabatter
gratis bowling hos olearys

O’Learys i Gustavsberg i Stockholm bjuder sällskap på både mat och underhållning, och under första veckan i april går det att bowla gratis och du samtidigt beställer bord för minst fyra personer. Det här erbjudandet är med andra ord perfekt upplagt för en helkväll med familjen!

Bowlingrundan varar i cirka 50 minuter. Erbjudandet gäller endast om du bokar samt i mån av plats, så det gäller att du skyndar dig! Det är inte hela första veckan i april som är gångbar heller, utan endast måndag till torsdag. Du kan boka via telefon eller mejl, kontaktuppgifterna hittar du hos O’Learys som vi länkar till nedan.

Naturligtvis är menyn en av höjdpunkterna hos O’Learys. Här finns framför allt deras berömda hamburgare och allt grillat, men du hittar även veganska alternativ som görs med Oumph! (jodå, det ska vara ett utropstecken efter där).

Medan sällskapet äter kan ni njuta av de senaste sporthändelserna. O’Learys har helt enkelt fattat att mat gör sig bäst ihop med underhållning. Så hur mycket sparar du på detta erbjudande? En bowlingrunda kostar normalt sett 395 kronor, så man kan säga att du sparar 400 spänn på att boka bord för fyra under första veckan i april!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Gratis hamburgare hos Sibylla för de snabbaste

Erbjudandet gäller inte längre 16/10/2018 gratis mat
sibylla epic cheese & bacon

Nu är det dags att höra upp för alla matglada! Sibylla, som du säkert känner till, ska fira introduktionen av sin mäktiga burgare Epic Cheese & Bacon! Denna mastodont går normalt på 86 kr, men är du hos Sibylla i tid kan du få ett smakprov helt gratis! Du måste vara på plats bland de 25 första för att få testa utan att betala.

Datumet för smakprovet är nu på lördag den 20 oktober. Erbjudandet ska gälla alla Sibylla-kiosker i hela landet, så oavsett var du bor har du chansen att sätta tänderna i denna gigantiska burgare. Sibylla kallar det till och med för världspremiär, så förutom att den är gratis att äta kan du bli bland de första i världen som testar den. Ta en saftig selfie och posta på Instagram (inget måste, bara en rolig idé från oss på Gratis.se).

Se till att kolla upp öppettiden noga hos dina lokala Sibylla-kiosk, för eftersom det bara är de 25 första som får burgaren gratis gäller det att hänga på låset. Det kan till och med vara en idé att komma långt innan de öppnar för att säkra din gratis burgare, beroende på om du tycker det är värt det förstås …

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid