De bästa gratisgrejerna

Kockar

Letar du efter kockar?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om kockar.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

få stor rabatt på tidningen allt om mat

Allt om mat är den mest lästa mattidningen i Sverige och en perfekt inspirationskälla för dig som har slut på fantasin. Tidningen bevakar de hetaste kockarna just nu samt presenterar nya, kulinariska infallsvinklar för alla matglada. Kort sagt är Allt om mat din bästa vän i köket! Och nu får du en smaskig rabatt på den, så läs noga!

Genom att klicka på länken här nedanför och göra din beställning kan du få fyra nummer av Allt om mat för bara 98 kr. Inget porto tillkommer. Varje nummer är värt 55 kr, så du sparar en dryg hundralapp. Men som framgår av titeln är det här inte allt – det finns ett till, ännu bättre erbjudande som retar smaklökarna!

Du kan få tre nummer av Allt om mat, en digital köksvåg med kapacitet för fem kilo samt ett par fräscha kökshanddukar i 100 procent bomull för bara 157 kr inklusive porto och frakt. Vågen är värd 150 kr och handdukarna är tillsammans värda 100 kr. Allt som allt sparar du hela 317 kr om du väljer detta paket.

Alltså, du har tre val: fyra nummer av Allt om mat för 98 kr, tre nummer av Allt om mat plus en köksvåg plus ett par kökshanddukar för 157 kr eller … ingenting alls!

30 kr rabatt när du beställer Kökets box

Erbjudandet gäller inte längre 22/10/2017 rabatt på mat
kökets box med mat och recept

I dessa tider är det mycket matlagning som gäller, och många är vi som gärna följer kända matprofiler i tv. Vissa kanske tycker det är roligare att hitta på sina egna recept, men eftersom många har svårt att få ihop livspusslet så är det uppskattat med färdiga recept.

Du har säkert hört talas om matkassar som levereras direkt hem till dörren med alla ingredienser som krävs för en lyckad måltid. Kökets box har ungefär samma idé, där du får en låda hemskickad en gång i månaden. Denna låda innehåller dock mer än bara mat! Här finner du även inspiration via tidningar där kända tv-profiler delar med sig av sina bästa, kulinariska tips.

Just nu kan du prova en Kökets box för bara 99 kr (ordinarie pris 129 kr), inklusive frakt! Se till att du använder kampanjkoden ”provabox99” när du lägger din beställning. Observera även att du, efter din första beställning, kommer att få nya lådor löpande varje månad såvida du inte säger upp ditt ”abonnemang”. Det finns ingen bindningstid, så oroa dig inte för fula villkor.

Så vad är då meningen med att köpa en Kökets box, kan du inte lika gärna handla allt i närmaste butik? Jo, kanske, men du spar massa tid och den unika tidningen Boxzine är speciellt inriktad på mat och bak.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid