De bästa gratisgrejerna

Kosttillskott

Letar du efter kosttillskott?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om kosttillskott.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

grats kosttillskott

Vad sägs om att få nödvändiga vitaminer tillverkade i Sverige direkt hem i brevlådan, där du bara betalar en fraktkostnad på 19 kronor? Detta erbjudande och ännu mer finns just nu hos dinVitamin som är en av Sveriges ledande vitaminleverantörer till privatpersoner. Det här kan du få gratis (du betalar alltid 19 kronor för frakten):

  • Vitamin B-mix – 8 olika B-vitaminer
  • Vitamin D3 – perfekt för dig som av olika anledningar inte kan vistas i solen så länge
  • Zink – bidrar till att hålla naglar, tår och hud fräscha (bland annat)

Det är viktigt att påpeka att vitamintillskott inte ersätter en perfekt varierad kost, utan ska ses som just tillskott om du av olika anledningar inte kan förse dig själv med balanserade måltider. Vitamin D kan till exempel vara ett bra tillskott om hela din arbetsdag sker inomhus, och du inte har tid att vara ute i solen så mycket. Men missbruka inte dessa vitaminer, utan nyttja dem klokt!

Förutom gratiserbjudandet kan du dessutom få fyra olika kosttillskott under en hel månad för bara 49 kronor. Du sparar hela 150 kronor på detta, och det är ett bra sätt att komma igång om du har behov av extra tillskott.

matsmart rea proteinpulver

Matsmart är en sådan där butik som vi kan skriva hur mycket som helst om eftersom de ständigt kör nya kampanjer och erbjudanden. Just nu har de något för dig som är intresserad av sport, träning och hälsa. Dels har de proteinpulver som är en klassiker i sammanhanget. Vad sägs om 20 påsar proteinpulver (25 gram styck) med vaniljsmak för bara 99 kronor? Det är ett halvt kilo pulver för bara hundralappen!

Förutom varianter av proteinpulver i olika smaker hittar du även kosttillskott samt lite mer udda produkter som bipollen.

Som vanligt kan Matsmart stoltsera med riktigt bra erbjudanden på mat som är fullt ätbar. Enda skillnaden kan vara att bäst före-datumet gått ut, men det spelar i praktiken ingen roll. SÅ länge maten inte är utgången med FÖR många dagar då. Det finns en särskild kategori hos Matsmart som heter ”rädda oss”, där mat som börjar bli lite väl gammal måste säljas innan den blir obrukbar. Det är oftast här du hittar de bästa erbjudandena också.

För dig som är mån om kvalitet behöver du inte tumma på den heller: Matsmart har en hel kategori för ekologiska produkter!

Kvinnliga deltagare sökes!

Erbjudandet gäller inte längre 19/11/2018 produkttest
hjälp mot torra slemhinnor

Nytt produkttest på G, men denna gång är det Hälsopanelen som står för fiolerna. Produkten som ska testas heter Membra Femin Fort och är till för dig med torra slemhinnor i mun, ögon eller underliv. Eftersom det är ett produkttest kommer du få produkten gratis om du väljs ut, sedan är det viktigt att du faktiskt har problem med torra slemhinnor. Det ”kravet” måste du alltså uppfylla.

Det verksamma ämnet i Membra Femin Fort heter Omega 7 och är en fettsyra som det finns mycket av i havtorn. Produkten är både helt naturlig och helt ekologiskt, så du behöver inte oroa dig för oönskade bieffekter. Omega 7 har en återfuktande förmåga, och i testet ska du prova hur pass bra den hjälper.

Totalt 100 kvinnor ska väljas ut, och sista ansökningsdag är den 28 november 2018. Värdet av produkten du kanske får testa är 299 kr.

Själva testet i sig handlar om att inta kapslar i samband med måltid i två månader. Varje dag ska du äta fyra kapslar, och du beställer själv när under dagen de ska intas. Membra Femin Fort räknas som ett kosttillskott, och ska därför kombineras med en bra diet – det ska inte ersätta mat du redan äter.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Kombinera nyttig och gratis linfröolja med din vanliga kost och boosta din hälsa innan det är försent. Vi har hittat ett erbjudande på nätet där du kan testa Omega 369, och det enda du betalar för är portot.

Gratis är gott (och nyttigt)
Efter alla erbjudanden om gratis godis, läsk och glass som vi har tipsat om, är det dags att lägga upp ett tips om något som är nyttigt. Visserligen måste du betala för portokostnaden som är 40 kronor, men gör du det har du ett paket gratis linfröolja med Omega 369 att se fram emot, som räcker i upp till 60 dagar. Dessutom är detta 100 procent ekologiskt. Det är onlinebutiken bio365 som står bakom erbjudandet, och förutom linfröolja specialiserar de sig framförallt på kosttillskott.

Kom ihåg att du blir prenumerant
När du signar upp dig för gratis linfröolja blir du automatiskt prenumerant, och får efter en månad en ny leverans som du måste betala för. Vill du inte göra detta kan du helt enkelt säga upp prenumerationen max två veckor efter att du har fått ditt provpaket. Om du märker att denna produkt, med sina viktiga fettsyror, har en bra inverkan på dig är det bara att hålla i den goda vanan och äta mer!


petpro

Och du får första månaden gratis! Petpro ger pälsen näring och det lindrar även ömma leder och stelhet hos ditt äldre husdjur och därför rekommenderas det av veterinärer. Petpro ett förstklassigt kosttillskott, ja en riktig hälsoprodukt för ditt husdjur!

Ofta innehåller de flesta kosttillskott för lite fettsyror men se det gör inte Petpro, så det är en viktig orsak för att Petpro är ett förstklassigt kosttillskott som ditt husdjur kommer att må bra av. Pälsen blir glänsande och vacker av Petpro ett förstklassigt kosttillskott som ditt djur kommer att känna stor skillnad av att använda, och det är en god produkt som ditt djur äter med glädje!

Din hund får ökad rörelse och blir mer flexibel och ni kan leka tillsammans och du kan se hur din hund eller katt springer och sträcker ut av välbehag! Många hunduppfödare använder Petpro just för att det innehåller dessa fina egenskaper. Med detta erbjudande erbjuds du att bli prenumerant, och du kan inom två veckor efter det du fått prov-paketet med Petpro meddela om du inte önskar denna prenumeration där du får en leverans varje månad så länge du själv önskar. Endast 237:90 kostar en förpackning Petpro inklusive frakt och porto.

Välkommen med din beställning!Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid