De bästa gratisgrejerna

Kreditkort

Letar du efter kreditkort?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om kreditkort.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

gratis bensin hos okq8

Nu ska alla som åker bensindriven bil (sorry Stockholm) lyssna extra noga! Just nu får alla nya kunder hos OKQ8 100 kronor i bensinpengar helt gratis om de registrerar och ansöker om ett Visa-kort. Det är naturligtvis inte vilket Visa-kort som helst, utan har vissa unika egenskaper du inte hittar på ditt vanliga bankkort.

För det första får du bonus på vanliga köp du gör utanför OKQ8, och dessutom kan du inkassera cashback på det du köper hos macken. Ett stort plus är att du slipper årsavgifter. OKQ8-kortet är ett kreditkort, vilket innebär att du har en viss gräns som du kan dra nytta av om du behöver köpa något extra (500–100 000 kronor).

Det bästa är naturligtvis att du får 100 kronor gratis bensin. För att få det måste du vara ny kund, det vill säga, du får inte redan ha OKQ8-kortet i din ägo (det är däremot ingen fara om du tidigare tankat hos dem). Du måste även vara minst 18 år gammal samt skriven i Sverige med svenskt personnummer. Som du ser ställs det inga stora krav, så har du inget kort kan du ser fram emot lite gratis bensin!

Erbjudandet gäller fram till och med den 7 juli 2019.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Har du ett kreditkort från en av de stora bankerna vet du att det ofta tillkommer en årskostnad för att ha kortet. Vi tycker att bankjättarna har nog med pengar, så nu är det dags att skaffa ett gratis kreditkort som levererar samma förmåner och sparar pengar åt dig.

Bank Norwegians erbjudande
Vi gillar verkligen flygbolaget Norwegian. De har billiga flyg med i stort sett samma service som de dyrare bolagen och ofta kan du dessutom använda WiFi under flygturen. Men visste du att Norwegian också har en bankservice, och ett gratis kreditkort som inte bara är kostnadsfritt utan även ger dig en mängd fördelar, speciellt om du gillar att resa? Klicka på länken ovan och läs mer om kortet, och om du gillar förslaget är det bara att beställa ditt gratis kreditkort. Med kortet får du kredit i upp till 45 dagar utan att behöva betala något extra. Dessutom är kreditnivån upp till hundra tusen kronor.

Beställ din resa med kortet
Som du kanske har gissat är detta det perfekta kortet för dig som reser mycket, och speciellt med Norwegian. Du får 20 procent i CashPoints när du bokar en resa med dem, och för alla andra varor du handlar med kortet går 1 procent av inköpsvärdet till CashPoints. Självklart blir du automatiskt reseförsäkrad på köpet, så varför välja ett annat kort?Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid