De bästa gratisgrejerna

Lösnaglar

Letar du efter lösnaglar?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om lösnaglar.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

bli en influencer hos lyko

Vi vet inte ens om ordet ”influtester” finns på riktigt eller om Lykos kommit på det själva. Hursomhelst är det en blandning av orden ”influencer” (opinionsbildare) och produkttestare. Och vad det handlar om är egentligen ganska enkelt: folk testar ett företags produkter – utan att betala – för att utvärdera dem.

Så vad handlar det egentligen om, mer exakt? Du måste först visa intresse och det gör du genom att fylla i ett formulär (går väldigt fort) men det viktiga för att bli utvald är att du skriver en recension om en produkt som du redan har provat sedan tidigare.

Recensionen får vara positiv eller negativ, du får hata eller älska produkten du skriver om – det spelar ingen roll. Det viktiga är att du argumenterar för dina åsikter och gör recensionen intressant att läsa. Du måste se till att recensionen ligger uppe senast 31 januari, så det är hyfsat bråttom. Vidare instruktioner för hur recensionen ska vara utformad hittar du på sajten vi länkar till.

Lyko kommer titta igenom alla recensioner och meddelar de som blir utvalda under vecka sex. Dessa personer kommer sedan få produkter hemskickade till sig för att testa och skriva om!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Ny produkt hos Toluna: lösnaglar

Erbjudandet gäller inte längre 15/10/2017 produkttest
maybelinne lösnaglar color show

Toluna är en klassiker här på Gratis.se. Hela idén är att du anmäler dig som produkttestare, och sedan – om du har tur – ingår du i en samling av människor som får en produkt hemskickad. Du testar och utvärderar denna produkt, och får behålla den efteråt, utan kostnad.

Fram till och med den 16 oktober kan du testa Maybelline Color Show Nail Falses. Eller på svenska lösnaglar. Det finns totalt 400 tillgängliga produkter denna vecka och du kan alltså bli en av dem som får testa Maybellines nya produkt. Du som föredrar att använda lösnaglar istället för att låta dina riktiga naglar växa kommer definitivt att uppskatta den här chansen.

Det du gör är att du följer länken här nedanför, anmäler dig och sedan hoppas på att just du väljs ut. Blir du utvald får du alltså inte bara testa produkten, utan behålla den också.

Lösnaglarna kommer i väldigt grälla färger, så hoppa du är redo! Från och med den 17 oktober kommer en produkt för män, för ovanlighetens skull. Glöm inte att berätta om dina erfarenheter med produkten för att företaget som tillverkar den ska förstå vad de kan förbättra till nästa gång.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid