De bästa gratisgrejerna

Norwegian

Letar du efter norwegian?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om norwegian.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

få ersättning för försenade flyg

Är du också less på flygbolag som trilskas med ersättningen då det är dags att hosta upp slantarna för en försening? Du är garanterat inte ensam, så för alla er som har detta problem finns en sajt som heter svenskreshjälp.se. För 25 procent (en fjärdedel) av din kompensation – den du får av flygbolaget alltså – tar Svenskreshjälp hand om ditt ärende och hjälper dig få tillbaka dina pengar från flygbolaget. Man kan alltså säga att du betalar en liten avgift för att spara tid och besvär.

Tjänsten är lätt att använda också. Du kan till exempel själva testa att räkna ut hur mycket du kan få tillbaka, så du har ett hum om summan innan du anlitar Svenskreshjälp. Sedan när du väl bestämmer dig är det bara att luta dig tillbaka (eller göra något annat) så fixar de biffen – du får alltid högsta möjliga ersättning. Pengarna överförs sedan direkt till ditt konto.

Så hur säkert är det att Svenskreshjälp vinner över flygbolagen? Faktum är att de vinner i 90 procent av fallen, och då de INTE vinner slipper du betala dem något! Du betalar alltså bara för tjänsten när de faktiskt lyckas. Du kan alltid ringa dem för att rådfråga om du känner dig osäker.

få ersättning för försenade flyg

Stack du iväg på någon charter i somras? Du kanske flög till svenskarnas nya favoritresmål Thailand? Oavsett var du åkte kanske du råkade ut för ett allt vanligare problem: försenade flyg. Om det hänt dig är sannolikheten tyvärr stor för att flygbolaget krånglade med ersättningen. Du kanske inte har fått något alls för att bolaget lagt locket på. Om allt detta stämmer in på dig, eller om du bara vill få lite mer kunskap på området inför kommande resor, ska du läsa följande.

Svensk reshjälp har som idé att hjälpa alla ”strandsatta” svenskar som råkat ut för flygbolagens fulspel. Istället för att hålla på att krångla själv med oändliga telefonsamtal, och kanske till och med juridiska åtgärder, kan du betala en avgift och luta dig tillbaka. Och det bästa? Om inte Svensk reshjälp lyckas hjälpa dig betalar du inte en krona! Vi ska ge ett exempel så att du verkligen förstår:

Säg att du flugit med ett visst bolag och att du inte lyckats få den ersättning du har rätt till för att ditt plan var försenat. Om svensk reshjälp inte lyckas hjälpa dig betalar du ingenting. Om de däremot lyckas drar de 25 procent av ersättningsbeloppet plus moms. Om fallet tas till domstol betalar de alla kostnader och arvoden. Du som kund kommer alltså aldrig att betala någonting, avgiften (om de lyckas) dras från kompensationen från flygbolaget.

Vinn en värdecheck på 5 000 kr hos Norwegian

Erbjudandet gäller inte längre 03/10/2017 gratis tävlingar
norwegian flyg tävling

Då var det dags för en tävling igen, närmare bestämt ett lotteri där du kan vinna ett presentkort hos Norwegian värt 5 000 kr. Observera att Norwegian inte sponsrar tävlingen.

Om du har hängt på Gratis.se ett tag nu vet du säkert hur du ska gå tillväga. Den här tävlingen har nämligen samma upplägg som de flesta andra tävlingar vi publicerat: du svarar på några frågor och därefter godkänner du att x1Win (som står för tävlingen) får skicka reklam till dig via SMS, telefon, post och mejl. Tävlingen pågår under hela 2017, och en vinnare kommer att dras av alla som deltagit.

Att vara med är helt gratis, och det enda du ”betalar” är att du måste ta emot reklam och marknadsföring. Det är egentligen inte svårare än så.

Vi vill passa på att nämna att det finns betydligt fler tävlingar av det här slaget här på Gratis.se, kolla bara kategorin ”gratis tävlingar”. De flesta av tävlingarna anordnas av samma aktör, så om du redan är med i en skadar det knappast att vara med i en till! Efter att 2017 är slut kommer alla vinnare att koras.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Har du ett kreditkort från en av de stora bankerna vet du att det ofta tillkommer en årskostnad för att ha kortet. Vi tycker att bankjättarna har nog med pengar, så nu är det dags att skaffa ett gratis kreditkort som levererar samma förmåner och sparar pengar åt dig.

Bank Norwegians erbjudande
Vi gillar verkligen flygbolaget Norwegian. De har billiga flyg med i stort sett samma service som de dyrare bolagen och ofta kan du dessutom använda WiFi under flygturen. Men visste du att Norwegian också har en bankservice, och ett gratis kreditkort som inte bara är kostnadsfritt utan även ger dig en mängd fördelar, speciellt om du gillar att resa? Klicka på länken ovan och läs mer om kortet, och om du gillar förslaget är det bara att beställa ditt gratis kreditkort. Med kortet får du kredit i upp till 45 dagar utan att behöva betala något extra. Dessutom är kreditnivån upp till hundra tusen kronor.

Beställ din resa med kortet
Som du kanske har gissat är detta det perfekta kortet för dig som reser mycket, och speciellt med Norwegian. Du får 20 procent i CashPoints när du bokar en resa med dem, och för alla andra varor du handlar med kortet går 1 procent av inköpsvärdet till CashPoints. Självklart blir du automatiskt reseförsäkrad på köpet, så varför välja ett annat kort?


norwegian flyg

Flygbolaget Norwegian har kommit med en kul idé – de lottar ut CashPoints till deras klubbmedlemmar i Norwegian Rewards. Allt du behöver göra är att gå med och få gratis Norwegian Rewards CashPoints.

Spela till dig en resa gratis
Kasinobranschen går riktigt bra just nu och det vill så klart de flesta få en del av. Norwegian är ett lågprisflygbolag som inte känns som ett sådant, och nu har de börjat med ett lotteri för de som är medlemmar i lojalitetsklubben Norwegian Rewards. Lite spänning utan kostnad alltså. Börja med att bli medlem och signa upp dig för deras nyhetsbrev. Där kan du få gratis Norwegian Rewards CashPoints genom att vara med i en dragning där de lottar ut hela 5 000 poäng – vilket räcker till både resor och produkter.

Samla poäng för billigare resor
Som alltid när det gäller tävlingar gäller det att inte ge upp och försöka hela tiden tills lyckan är framme. Men även om du inte skulle vinna kan det löna sig att vara en del av gratis Norwegian Rewards och använda din medlemsstatus när du flyger med dem eller bokar saker från deras samarbetspartner. Poängen är dessutom ovanligt lätta att hantera – du kan använda dem redan på din nästa resa för att få en liten rabatt på priset.Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid