De bästa gratisgrejerna

Pensionärer

Letar du efter pensionärer?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om pensionärer.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

träning för pensionärer i hörby

Idag blir det vanligare och vanligare med träning, och då inte bara bland yngre. Äldre snör på sig joggingskorna och ger sig ut i motionsspåret, men hur är det med de riktigt gamla? De över 75? Tyvärr är det alltför många som bara ger upp (det är aldrig för sent att börja träna!), men nu har i alla fall Hörbys kommun i Skåne sett till att övervinna den första tröskeln: att slippa betala!

Det är alltså kommunen själv som står för fiolerna, och allt du behöver är åldern! Att bo nära Hörby är förstås en fördel det med. Om du känner någon som är äldre är det bara att sprida budskapet, för det är ju kanske inte så troligt att riktiga gamla människor går in på Gratis.se!

Träning är bra för i princip allting, från fysiskt välmående till psyke och humör. Visst finns det undantag, personer som inte ska träna på grund av allvarliga skador. Äldre ska naturligtvis konsultera läkare innan de börjar anstränga sig för mycket, men det finns också massor av skador och sjukdomar som faktiskt blir bättre av träning!

Gratis broddar för äldre

Erbjudandet gäller inte längre 22/11/2017 gratis produkter
broddar för äldre

Nu när vintern smyger sig på och halkan gör sig påmind så ökar risken för halkolyckor. För äldre med skört skelett kan denna typ av olyckor vara direkt förödande, och därför finns det flera kommuner som lägger tiotusentalskronor denna vinter på att dela ut gratis broddar för den äldre generationen.

I Fagersta kan du hämta på serviceboendet Malmen mellan 13 och 15 varje vardag. Tänk på att du måste vara folkbokförd i kommunen för att kunna hämta.

I Kungsör är det kommunhuset som gäller, och här är alla som är 65 år eller äldre välkomna att komma och hämta.

Den 24 november är det seniormässa i Hallstahammar och där och då delas broddarna ut.

I Norberg är det annorlunda, för här bekostas broddarna inte av kommunen, utan av Lions Club. Det är fortfarande dock endast seniorer äldre än 65 som har tillåtelse att hämta något.

Naturligtvis kan du köpa dina egna broddar om du känner för det, men då hade du nog inte kommit till den här sidan! Underskatta inte halkrisken den här vintern, det är tyvärr alltför många gamlingar som slår sig så alla att de får benbrott eller till och med avlider för att de inte kan hålla balansen på hala vägar.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid