De bästa gratisgrejerna

Se Yngre Ut

Letar du efter se yngre ut?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om se yngre ut.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

damernas värld

Ibland kan det vara dags att unna sig något extra. Sopa bort skuldkänslorna och välkomna de välförtjänta belöningarna. Känner du likadant kan det här vara ett erbjudande för dig – du får riktiga fina premier från Clarins när du beställer fem nummer av modetidningen Damernas Värld. Naturligtvis är det premierna som lockar mest, och de är följande:

Moisture Rich Body Lotion
Den här snabbverkande lotionen ger inte bara mjukare hud direkt, utan doftar underbart också. Den gör så att det blir lättare att avlägsna döda hudceller, och på så sätt känner du dig alltid fräsch! Värde 200 kr för 100 ml.

Beauty Flash Balm
Vad sägs om en kräm som direkt får huden att se fräschare och ungdomligare ut? Beauty Flash Balm eliminerar effektivt alla tecken på trötthet. Värde 200 kr för 30 ml.

Multi Active Day & Night Creme
En synnerligen aktiv kräm som hjälper din hud att återhämta sig snabbare. Värde 765 kr för 60 ml.

Och sedan får vi förstås inte glömma tidningen! Damernas Värld är full av tips om olika produkter, men inte som reklam utan de testar allting för att du ska slippa slösa onödiga pengar på att själv göra det och bli missnöjd.

Du får fem nummer av tidningen plus dessa produkter för bara 258 kr inklusive frakt.

Beställ ett gratisprov av Vichys nattcremé

Erbjudandet gäller inte längre 15/06/2018 produkttest
åldras långsammare me vichy nattcreme

Att minsta ålderstecknen är något som många kvinnor kämpar febrilt för att göra. Om du är en av dem ska du veta att du inte behöva kämpa ensam – nu har nämligen Vichy tagit fram ett gratisprov av sin nya nattkcremé Slow Age. Produkten är särskilt framtagen för att motverka åldrande som skapas av externa faktorer (till exempel miljön runt omkring dig).

För att få tag på det här gratisprovet måste du först registrera dig på Vichys hemsida, och det går förstås både snabbt och lätt. Efter det fyller du i din profil, vilket inte heller tar särskilt lång tid. Efter det kommer ditt gratisprov att skickas och du kan ta emot leveransen samt ge feedback till Vichy. Precis, du måste göra dem en tjänst för att du får testa deras produkt gratis!

Det finns totalt 1 722 gratisprover tillgängliga och kampanjen avslutas den 2 juli. Som du säkert har märkt har det blivit vanligare och vanligare för företag att få konsumenterna att inte bara använda deras produkter, utan säga vad de tycker om dem också. Du får alltså vara beredd på att dela med dig av dina åsikter när du provar Vichys senaste produkt gratis.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Testa en ny rouge från L’Oreal Paris via Toluna

Erbjudandet gäller inte längre 12/03/2018 produkttest
loreal paris blush rouge

Så var det måndag igen och dags för ett nytt produkttest hos Toluna. Den här gången handlar det om en ny rouge från L’Oreal med det mycket passande namnet Blush. Det här är en så pass vanlig produkt att vi ägnar den här texten helt till att berätta vad Toluna är för företag istället – de är nog inte lika kända som L’Oreal!

Toluna är ett företag som samlar data åt andra företag kan man säga. Man skickar ut några hundra testprodukter varje vecka till slumpmässigt utvalda testpersoner, och sedan får de använda vad det nu är under tid. Åsikter och utvärderingar samlas in, så att företaget som tillverkar produkten kan få riktigt feedback.

För att själv bli testpilot behöver du bara göra följande:

  • Registrera dig för produkten du vill testa
  • Gör undersökningar hos Toluna för att öka chansen att bli vald
  • Skicka feedback men behåll produkten när testet är klart

Aktuell produkt hittar du genom att följa länken här nedanför. Tänk på att det är slumpen som avgör vilka som väljs varje vecka, och att undersökningarna endast påverkar dina möjligheter att bli vald (men de avgör ingenting).

Det här erbjudandet löper ut den 18 mars.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
d-age gratis prov

Tänkte väl det! Antirynkkrämen D-Age+ är precis vad alla kvinnor över 30 behöver! Visst finns det många krämer som lovar guld och gröna skogar, men inte fullt så många har kundundersökningar med faktiska resultat att luta sig tillbaka på. Hela 97 procent är nöjda med resultatet efter 30 dagar.

Det som är så bra med D-Age+ är att den är gratis under just de första 30 dagarna! Den enda kostnad som tillkommer är frakten på 69 kr. Med D-Age kan du se tio år yngre ut, och du kommer förmodligen bli överraskad själv av resultaten. Det finns till och med en tävling där du kan vinna 10 000 kr! Målet är att ta ”före och efter”-bilder på ditt ansikte för att dokumentera effekterna av D-Age+.

Du startar även abonnemang samtidigt som du beställer gratisprovet. Om du inte avbryter abonnemanget kommer du att få betala en månadskostnad för fler produkter med antirynkkräm. Naturligtvis kan du avbryta när som helst, men det är alltså viktigt att du kommer ihåg att göra det.

Att beställa är lika enkelt som det ska vara. Klicka bara på vår länk här nedanför så kommer du direkt till ett formulär där du kan slutföra din beställning av det här gratisprovet.Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid