De bästa gratisgrejerna

Snacks

Letar du efter snacks?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om snacks.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

Testät pommes frites helt gratis via Smartson

Erbjudandet gäller inte längre 13/05/2019 gratis mat, produkttest
aviko pommes frites

Smartson är lite lurliga. Ibland är deras tester gratis och ibland kan de kosta ganska mycket pengar. Just det här testet är i alla fall helt gratis för dig som konsument, och det handlar om något så gott som pommes! Produkten heter Super Crunch Premium Fries och kommer från företaget Aviko. Smartson, som anordnar den här kampanjen, letar efter 500 testpiloter som verkligen får något att bita i!

Produkten du får (om du blir utvald) är värd 24 kronor, och ditt jobb blir att testa hur god den är samt krispigheten. Som vanligt när det gäller Smartson måste du dela dina upplevelser i en blogg som delas av de andra utvalda testpiloterna. När testet är klart fyller du i ett formulär och ger ett betyg.

Låter det här som en god idé måste du ansöka senast 19 maj. I skrivande stund (13 maj) är det cirka 250 personer som ansökt. Du kan själv se det exakta antalet på webbsidan där du fyller i din intresseanmälan (vi länkar till den direkt här nedanför). Vi rekommenderar en god dipp till, men det är ingenting som ingår i testet så den får du själv betala för i så fall!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Skaffa en trådlös högtalare med Pringles

Erbjudandet gäller inte längre 16/09/2017 gratis produkter
pringles chips högtalare

Pringles gör goda chips, det vet nog de flesta. Att knapra på dem som snacks är inte bara gott utan fungerar som ett rent tidsfördriv också! Något som hör ihop med chips är fredagsmys (eller helgmys för den delen) är musik, och det är här dagens erbjudande kommer in i bilden. Om du köper tre rör Pringles får du en trådlös högtalare på köpet.

Den här högtalaren är exklusiv, både till sin utformning och antal exemplar – så agera nu! Du måste fylla i tre koder som du hittar på undersidan av locket på Pringles-röret. Dessa koder fyller du i på sidan som vi länkar till här nedanför, så det är bara att ge dig av till chipshyllan och stoppa på dig lite!

Den trådlösa högtalaren använder Bluetooth, vilket är en standard för trådlös överföring och används av de flesta mobiler. För att delta måste du vara minst 18 år. Kampanjen pågår resten av 2017. Vi ska också tillägga att du måste betala för frakten av högtalaren.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Testa nya smakerna av LantChips

Erbjudandet gäller inte längre 22/06/2017 produkttest

Oavsett om du knaprar chips för att få fredagsmyskänslan eller om du bara tycker det är allmänt gott så har vi en perfekt kampanj för dig. Klicka bara på länken här nedan och gör en kortare undersökning så är du med och tävlar om en låda med LantChips. Och inte nog med det, det är nya smaker som ska testas!

Det är otroligt lätt att vara med i tävlingen, men tänk på att ett deltagande också innebär att du kommer få reklam och information via mejl, SMS och telefon. Naturligtvis är det ingenting du behöver bry dig om om du inte vill, men det kan vara bra att känna till.

Det är som sagt nya smaker som ska testas, och dessa kan du se på bilden. Om du blir uttagen som en av produkttestarna kommer du att få välja om du vill ta emot din låda med chips i närmaste butik eller via posten. Observera att tävlingen pågår fram till och med den 31 december 2017, detta för att alla ska få en chans att upptäcka och vara med.

Skulle du tröttna på att få reklam skickad till dig kan du när som helst avsluta prenumerationen.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid