De bästa gratisgrejerna

Tanka Billigt

Letar du efter tanka billigt?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om tanka billigt.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

gratis doggybag hos circle k

Just nu kan alla som har vägarna förbi hämta ut en helt gratis doggybag hos utvalda Circle K-stationer. Den innehåller en resvattenskål, en tennisboll samt bajspåsar. Alla tre kommer garanterat till användning under bilresor i sommar! De kan också vara en bra påminnelse om att inte lämna din hund i en varm bil när du själv eller resten av familjen tar en paus och stannar på en rastplats.

Det är alltså bara utvalda stationer som deltar i den här kampanjen, men det fina i den kråksången är att samtliga utvalda stationer ligger i närheten av ett grönområde där du kan rasta och leka med din hund. Du kan se en komplett lista på alla stationer om du klickar på länken till Circle Ks kampanj här nedanför.

Du hämtar ut din Circle K doggybag i kassan hos de utvalda stationerna. När du ändå är där ska du inte missa Circle Ks andra erbjudanden: Gott & Blandat 400 gram, Cola, liten kaffe eller varmkorv för bara en tjuga. Kolla dessutom in hos dem (deras webbsajt alltså) någon gång i veckan då de ofta startar nya kampanjer.

gratistjänst bensin

Bilen är en stor utgift och vi vet alla att drivmedel som bensin och diesel dricker upp en stor del av månadsbudgeten. Därför vill vi tipsa om några gratistjänster där du kan jämföra bensin- och dieselpriser mellan olika mackar i ditt område.

Bensinpriser.nu
Den här sajten har en smidig sökfunktion där du kan filtrera ner din sökning till relevant drivmedel (95 eller 98 oktan, diesel, etanol med mera) hos stationer i din kommun. Tänk på att priser som står i svart är inskickade av andra användare, så det är inte 100 % säkert att priserna är aktuella just när du åker och tankar.

Bensinpriser.se
En gratistjänst med nästan samma namn som föregångaren, och nästan samma möjligheter! Alla priser som visas på den här sajten är inskickade av besökarna, så var bered på att priset på sajten kanske inte alltid är detsamma som i verkligheten. Men om du tankar samma dag som priset är inrapporterat stämmer det oftast perfekt.

Bensinbolaget.se
Med Bensinbolagets tjänst får du listor över de billigaste mackarna och även om det inte är möjligt att hitta priser från alla stationer får du generell fakta om drivmedel i stället. Denna gratistjänst används helst som ett alternativ till de två andra.

Kör på och tanka lite smartare!Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid