De bästa gratisgrejerna

Utan Djurförsök

Letar du efter utan djurförsök?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om utan djurförsök.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

tandblekning med smileo

Underskatta inte effekten av vitare tänder på ditt självförtroende. När du träffar människor finns det ingenting som bryter isen lika bra som att le. Och det blir mycket lättare att le om du vet att dina tänder ser skinande vita ut!

Med tandblekning från Smileo får du vitare tänder på bara tio minuter. Visst, du måste upprepa processen varje dag, men du slipper gå till tandläkaren och kan istället göra tandblekningen till en daglig rutin. Alla har tid att avvara tio minuter per dag.

Du får ditt kit för endast 54,90 euro, vilket motsvarar drygt 550 kronor. Själva behandlingen är helt fri från smärta och obehag, och deras produkt är så tillförlitlig att de har en pengarna tillbaka-garanti. Om inte dina tänder blivit minst två nyanser vitare efter att du använt Smileo kontaktar du bara företaget med bildbevis och får sedan tillbaka dina slantar. Det finns även andra fördelar:

  • Produkten är vegansk och fri från plågsamma djurförsök
  • Upp till 8 nyanser vitare tänder
  • Beställer du för över 690 kr bjuder Smileo på frakten

Smileos tandblekning kostar normalt cirka 700 kronor, så du sparar ungefär 150 kronor på det här erbjudandet. Tekniken som används för blekningen är UV-ljus.

rea för nya kunder hos lookfantastic

Sajten lookfantastic är till för dig som vill vårda till yttra och vet att utseendet spelar roll. Men inte bara för att se bra ut, utan även för att känna dig bra inombords. Återfuktande krämer, balsam och ansiktsvatten är bara några produkter som kan ändra humöret från hängig till toppform!

Har du inte hört talas om lookfantastic har du tur, de har nämligen 25 procent rabatt för alla nya kunder fram till den 9 juni. Använd rabattkoden ”25NEW”.

Du hittar produkter inom hårdvård, hudvård, kroppsvård, makeup och faktiskt en del produkter för män också – även om de är betydligt färre till antalet än produkterna för kvinnor. För dig som bryr dig extra mycket om miljön finns ekologiska alternativ också. Det finns till och med veganalternativ som inte innehåller några animaliska produkter!

Förutom att du som ny kund får 25 procent rabatt finns det även en hel del vanliga rabatter att ta del av. Det finns en hel sektion hos lookfantastic dedikerad till detta, så där har du allting samlat på ett ställe.

Det finns hundratals olika märken att välja mellan och tusentals produkter. Upptäck din nya skönhetsbutik på nätet, och gör det med 25 procent rabatt!Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid