De bästa gratisgrejerna

Välmående

Letar du efter välmående?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om välmående.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

duschskum från rituals

Om du köper duschtvål och schampo känner du säkert igen varumärket Rituals. Vad du däremot förmodligen inte känner igen är det här erbjudandet, där du får gratis duschskum från Rituals om du köper en produkt för minst 200 kr. Skummet är värt 95 kr, så det är vad du sparar på det här erbjudandet.

Så, för att ta del behöver du göra följande:

  • Klicka på länken här nedanför
  • Registrera dig för Rituals nyhetsbrev
  • Köp en av deras produkter (antingen i fysisk butik eller på webben) för minst 200 kr

För att vara med i kampanjen måste du ha fyllt 18 år. Rituals har ett stort urval av produkter, och det är inte bara för kropp och hud, utan även för hemmet. Här hittar du till exempel doftljus, presenter till honom och tidningar som inspirerar. För att sammanfatta kan man säga att allting som har med hälsa, hem och välmående att göra hittar du hos Rituals.

Upptäck hela Rituals sortiment, och börja alltså med att registrera dig för deras nyhetsbrev så att du inte missar något. Koderna till erbjudandet du får är giltiga minst en månad efter det att du mottagit dem.

träning för pensionärer i hörby

Idag blir det vanligare och vanligare med träning, och då inte bara bland yngre. Äldre snör på sig joggingskorna och ger sig ut i motionsspåret, men hur är det med de riktigt gamla? De över 75? Tyvärr är det alltför många som bara ger upp (det är aldrig för sent att börja träna!), men nu har i alla fall Hörbys kommun i Skåne sett till att övervinna den första tröskeln: att slippa betala!

Det är alltså kommunen själv som står för fiolerna, och allt du behöver är åldern! Att bo nära Hörby är förstås en fördel det med. Om du känner någon som är äldre är det bara att sprida budskapet, för det är ju kanske inte så troligt att riktiga gamla människor går in på Gratis.se!

Träning är bra för i princip allting, från fysiskt välmående till psyke och humör. Visst finns det undantag, personer som inte ska träna på grund av allvarliga skador. Äldre ska naturligtvis konsultera läkare innan de börjar anstränga sig för mycket, men det finns också massor av skador och sjukdomar som faktiskt blir bättre av träning!Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid