De bästa gratisgrejerna

Gratistjänster för billigare bensin

08/03/2017 gratis tjänster

gratistjänst bensin

Bilen är en stor utgift och vi vet alla att drivmedel som bensin och diesel dricker upp en stor del av månadsbudgeten. Därför vill vi tipsa om några gratistjänster där du kan jämföra bensin- och dieselpriser mellan olika mackar i ditt område.

Bensinpriser.nu
Den här sajten har en smidig sökfunktion där du kan filtrera ner din sökning till relevant drivmedel (95 eller 98 oktan, diesel, etanol med mera) hos stationer i din kommun. Tänk på att priser som står i svart är inskickade av andra användare, så det är inte 100 % säkert att priserna är aktuella just när du åker och tankar.

Bensinpriser.se
En gratistjänst med nästan samma namn som föregångaren, och nästan samma möjligheter! Alla priser som visas på den här sajten är inskickade av besökarna, så var bered på att priset på sajten kanske inte alltid är detsamma som i verkligheten. Men om du tankar samma dag som priset är inrapporterat stämmer det oftast perfekt.

Bensinbolaget.se
Med Bensinbolagets tjänst får du listor över de billigaste mackarna och även om det inte är möjligt att hitta priser från alla stationer får du generell fakta om drivmedel i stället. Denna gratistjänst används helst som ett alternativ till de två andra.

Kör på och tanka lite smartare!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna