De bästa gratisgrejerna

Hämta biljetter till tv-inspelningar

12/06/2017 gratis tjänster

I dag tipsar vi dig om hur du kan hämta gratis biljetter till tv-inspelningar och få lite underhållning utan att det kostar något. Erbjudandet gäller löpande och nya tv-inspelningar läggs till hela tiden.

Ta chansen att vara med i tv
Är du uttråkad och vill vara med i tv på ett hörn? Då kan det vara en idé att anmäla dig som studiopublik och få chansen att se en tv-inspelning live, och förhoppningsvis uppleva ett av dina favoritprogram innan det sänds i tv. Kolla in länken för gratis biljetter och se vilka tv-program som spelas in just nu. Om det inte finns några biljetter kvar just i dag kan du testa att välja en annan dag och kanske ha bättre tur då.

Flest inspelningar i Stockholm
Det är lättare och större chans att hitta en inspelning om du bor i Stockholmsområdet. De flesta av kanalerna som söker studiopublik, såsom SVT, TV3, TV4 och Kanal 5, har nämligen sina huvudkontor i huvudstaden. Men det finns även lokala inspelningar för dig som bor i andra delar av landet. Om det är precis innan löning och du vill spara in pengar på biobiljetter hoppas vi att du kan hitta gratis biljetter till en tv-inspelning i stället!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna