De bästa gratisgrejerna

Har du testat boka.se?

22/12/2017 gratis program
bokningsprogram

I takt med att allt blir mer och mer avancerat så blir det allt vanligare att företag flyttar produktion av olika slag till utomstående firmor. Har du en liten firma i behov av bokningssystem får du inte missa det här erbjudandet!

Det finns få nackdelar med boka.se. Först och främst går det både snabbt och lätt att sätta upp ett system för dig som företagare. Sedan är hela systemet dessutom mobilanpassat, så alla dina kunder kan använda det på resande fot, vilket är en deal breaker idag. Skulle oklarheter ändå uppstå finns det alltid en pålitlig kundtjänst – både via chatt, mejl och telefon – att vända sig till.

Det finns naturligtvis vissa saker du måste göra själv innan systemet kan börja användas av kunder. Till exempel måste du lägga in lokaler och personer som tillåts använda systemet för bokning. Med andra ord behöver du sätta upp en grund, men det är inte svårt.

Naturligtvis är det helt gratis att komma igång med boka.se, och 16 000 användare har redan valt att använda sig av den här tjänsten. Klicka på länken här nedan och kom igång idag du också!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid