De bästa gratisgrejerna

Här kommer en bra samlingssida där du kan hitta gratisprogram

04/03/2019 gratis program
många gratisprogram till din dator

Visst känns det alltid drygt när man köp ett datorprogram, bara för att upptäcka att något likvärdigt fanns helt gratis att ladda ned från någon sajt? Sajten vi länkar till idag heter passande nog ”Laddaner.idg” och samlar de bästa gratisprogrammen till din dator, och organiserar dessutom allting i olika kategorier!

De sex kategorierna som du kan välja mellan är:

  • E-böcker
  • Film & musik
  • Foto & bilder
  • Kontor & nytta
  • Säkerhet
  • Verktyg & trimning

Här hittar du bildredigerare, Microsoft Office-kopior (som fungerar minst lika bra om originalet), antivirusprogram och väldigt mycket mer. Det är inte bara ett fåtal program du har att välja mellan heller, utan sajten har skapat en gedigen lista med massor av gratisprogram som du kan välja mellan.

En del av programmen är gratisversioner där den kompletta versionen med fler funktioner kostar pengar, men om så är fallet kommer sajten att skriva det innan du klickar dig vidare för att ladda ned.

Sluta slösa bort onödiga pengar på program till datorn nu. Det finns nästan ingenting du behöver köpa så länge du sysslar med hobbyverksamhet, och behöver du mer professionella program kan du åtminstone testa gratisversionerna först för att se om inte de duger.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid