De bästa gratisgrejerna

Hitta gratis saker på Facebook Marketplace

12/11/2017 gratis produkter
Fynda på fejjan

Facebook Marketplace är internetjättens egna köp- och säljmarknad, där du kan köpa och sälja saker utan avgifter. Men du kan också hitta saker som folk skänker bort, och på så vis får du gratis saker som du inte behöver betala för.

Facebook Marketplace har stor potential och kan på sikt göra tjänster som Blocket och andra köp- och säljmarknader ovidkommande, eller i alla fall minska deras ställning rejält. I stället för att som på Blocket behöva betala dyra avgifter för att få sälja något, kan du på Facebooks variant göra det gratis.

Det betyder också att du kan hitta gratis saker som folk inte vill ha längre, och i stället för att slänga sakerna läggs de ut för hämtning. Enda kravet är ofta att du måste åka och hämta dina gratis saker själv, vilket kan vara lite omständigt om det rör sig om större prylar som soffor och pianon. Gå in på Facebook Marketplace genom att klicka på länken nedan och sedan ändrar du alla sökfilter så du bara får fram saker som kostar max noll kronor. Se dock upp för prylar som folk annonserar som gratis, men i själva verket kostar pengar.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna