De bästa gratisgrejerna

Jaga gratis brödkuponger från Polarbröd

05/07/2017 gratis mat

polarbröd

När vi skriver om erbjudanden här brukar det oftast handla om något du ska göra på nätet. Den här gången måste du dock lämna datorn, och det enda du får plocka med dig är din smartphone som agerar GPS. Runtom i hela Sverige har Polarbröd placerat ut GPS-punkter som du ska försöka ta dig till. Vissa av dessa punkter gömmer guldfärgade kartnålar – dessa är värda en gratis brödkupong!

Sedan vill Polarbröd såklart också att du ska kalasa på just deras produkter när du är ute i naturen, men det gör du såklart bara om du vill … det här är hursomhelst ett utmärkt tillfälle och en bra anledning att komma ut i naturen. GPS-punkterna finns som förväntat mest i nedre halvan av landet, men du som bor i Norrland kommer hitta en hel del längs Norrlandskusten också. Bor du däremot i västra Norrland blir det svårare.

Ut med dig nu och jaga brödkupongerna. Naturligtvis är de bara en bonus, den riktiga vinsten är all motion och frisk luft du får.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna