De bästa gratisgrejerna

Kolla dina blodsockernivåer gratis i Stockholm

26/08/2019 gratis tjänster
testa mig för diabetes

Det här kanske inte låter lika roligt som gratis mat eller rabatter på spännande produkter, men det är viktigt att hålla koll på blodsockret! Framför allt handlar det om att upptäcka människor som befinner sig i riskzonen för diabetes typ två. Genom att utföra detta gratis test får du bättre koll på din hälsa, och dessutom finns det sjuksköterskor på plats som svarar på frågor.

Är du intresserad ska du bege dig till Mall of Scandinavia den 28 augusti mellan 11:00 och 16:00. Exakta platsen i köpcentret är Apoteket plan 0. Kan du inte just detta datum finns det fler att välja på, bara kolla sajten vi länkar till här nedanför. Dock måste du bo i eller i närheten av Stockholm.

För att blodprovet ska visa rätt behövs lite av ditt blod, så var beredd på att det kommer sticka till! Sedan får man inte äta eller dricka något en timme innan testet (förutom vatten, det går bra).

Det är inte säkert att du ens vet att du går omkring med förhöjda blodsockernivåer (det märks inte alltid), så ta chansen att kolla dina nivåer nu när du får göra det gratis.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid