De bästa gratisgrejerna

Kolla tiderna då du får komma in på museum gratis

22/10/2017 gratis aktiviteter
Gå in gratis vissa dagar

I dag tipsar vi om gratis museum och hur du kommer in på några av Stockholms största och bästa utställningar gratis, även om de i vanliga fall kostar pengar.

Vi i Sverige kan vara tacksamma över att vi har så många museum som är gratis, eller i alla fall som betalas av skattepengar. Ofta är det dock ganska små och för de flesta ointressanta museum som är gratis. Men du vet väl att även många av landets största museum som i vanliga fall har inträde under vissa dagar och tider låter alla komma in gratis. Dessa gratis museum har i vanliga fall inträde, men om du besöker dem under tiderna som listas nedan kan du komma in helt gratis.

  • Nobel center: fri entré tisdagar 17–20
  • Nordiska museet: fri entré tisdagar kl 13–17
  • Tekniska museet: fri entré onsdagar kl 17–20

Det är vanligt att även museum utomlands har vissa dagar med gratis inträde. Ibland kan det dock bara röra sig om en enstaka dag per månad, så kom ihåg att planera ditt besök noga i förväg för att ta del av gratis museum. Tänk också på att dagar då det är fritt inträde ofta har fullt med folk, så det kan bli mycket köer och väntande. Men det kan det vara värt ibland.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna