De bästa gratisgrejerna

Kreditkort utan årskostnad

01/07/2017 gratis tjänster

Har du ett kreditkort från en av de stora bankerna vet du att det ofta tillkommer en årskostnad för att ha kortet. Vi tycker att bankjättarna har nog med pengar, så nu är det dags att skaffa ett gratis kreditkort som levererar samma förmåner och sparar pengar åt dig.

Bank Norwegians erbjudande
Vi gillar verkligen flygbolaget Norwegian. De har billiga flyg med i stort sett samma service som de dyrare bolagen och ofta kan du dessutom använda WiFi under flygturen. Men visste du att Norwegian också har en bankservice, och ett gratis kreditkort som inte bara är kostnadsfritt utan även ger dig en mängd fördelar, speciellt om du gillar att resa? Klicka på länken ovan och läs mer om kortet, och om du gillar förslaget är det bara att beställa ditt gratis kreditkort. Med kortet får du kredit i upp till 45 dagar utan att behöva betala något extra. Dessutom är kreditnivån upp till hundra tusen kronor.

Beställ din resa med kortet
Som du kanske har gissat är detta det perfekta kortet för dig som reser mycket, och speciellt med Norwegian. Du får 20 procent i CashPoints när du bokar en resa med dem, och för alla andra varor du handlar med kortet går 1 procent av inköpsvärdet till CashPoints. Självklart blir du automatiskt reseförsäkrad på köpet, så varför välja ett annat kort?


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid