De bästa gratisgrejerna

Ladda ned gratis demospel till Nintendo Switch

30/06/2019 gratis spel
gratis spel på nintendo switch

Idag har väl de flesta hört talas om Nintendo Switch? Tv-spelet som du kan ta med dig i väskan, men även ansluta till tv:n och spela traditionellt. Har du inte en Switch gäller inte det här dig, men för dig som har en finns det goda nyheter. Riktigt stora och kända spel finns som gratis demoversioner, vi pratar titlar som Pokémon Let’s Go Pikachu och Yoshi’s Crafted World. Men faktum är att det finns fler än 100 demospel att ladda ned helt gratis till Nintendo Switch! Inte för att man har tid att spela så många då, men möjligheten finns i alla fall.

Du behöver inte ha medlemskap på Nintendos onlinetjänst för att kunna ladda ned de här spelen, däremot måste du ha ett SD-kort som rymmer dem. Ett litet tips i förbifarten: prenumererar du på Nintendos onlinetjänst kan du ladda ned Tetris 99 helt gratis – och det är inget demospel utan fullversionen!

Om ditt barn har Nintendo Switch kan du hjälpa det med nedladdningen: gå bara in i Nintendo eShop från huvudmenyn och välj ”search”. Därifrån kan du sedan filtrera sökresultaten så att endast spel med gratis demo syns. Mycket nöje!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid