De bästa gratisgrejerna

Lägg ut annons för lägenhet gratis

13/08/2017 gratis tjänster
bostadsannons andrahand

Med tanke på dagens bostadsbrist blir det allt populärare att hyra ut i andrahand. Att hitta lämpliga hyresgäster är dock inte det lättaste. En del använder sitt sociala nätverk till sin fördel, men har man inget sådant blir det till att annonsera. Kanske i lokaltidningen, eller kanske hos bostadsportal.se!

Hos bostadsportal.se är det nämligen helt gratis att lägga ut en annons och fiska efter potentiella gäster. Du får visa/fylla i detaljerade uppgifter, ladda upp bilder och skapa ett konto – helt gratis! Vill du kan du även hyra ut i förstahand, även om vi tror att bostadsägare kanske inte håller till på Gratis.se …

Söker du själv bostad? Då kan du använda bostadsportal.se för att hitta din nästa hyresrätt också. Du har kraftfulla filtreringsverktyg till ditt förfogande, och hittar du inte en bostad här lär du inte göra det någon annanstans heller. Ja, såvida du inte har kontakter förstås.

Hela sajten är superlätt att navigera, och det krävs inte att du är medlem i någon bostadsförening för att få använda dess funktioner. Lägg ut din gratis annons för ett andrahandskontrakt idag!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna