De bästa gratisgrejerna

Låna pengar fast du har betalningsanmärkningar

22/05/2019 gratis tjänster
låna pengar med betalningsanmärkning

De allra flesta låneförmedlare säger stopp direkt till folk som har en eller fler betalningsanmärkningar, men inte Anmärkning.se! Här kan du ansöka om ett snabbt lån trots att du är prickad. Men OK, vi tar det från början. Vad är egentligen en betalningsanmärkning?

När du inte betalar din skuld i tid kommer Kronofogden registrera det, och sedan när du ska låna igen kommer alla långivare (oftast banker då) se att du har en anmärkning. I deras ögon betyder det att du är opålitlig och därmed vill de oftast inte låna ut några pengar. Det finns SMS-lån där det inte görs någon kreditupplysning, men de har ofta väldigt dåliga villkor så se upp för dem.

Så vad är det då som gäller för dig som har en anmärkning om vill låna?

  • Du måste såklart vara minst 18 år
  • Du måste tjäna minst 120 000 kr per år (10 000 kr per månad)
  • Du måste vara skuldfri hos Kronofogden sedan minst sex månader tillbaka

Uppfyller du dessa tre krav har du goda chanser att få ett lån beviljat! Du kan låna upp till 200 000 kronor, men även så lite som 10 000 kronor. Anmärkning.se är en del av välkända Lendo, och precis som hos andra jämförelsesajter av det här slaget kostar det ingenting att jämföra vilka banker som ger dig bäst villkor.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid