De bästa gratisgrejerna

Läs dina nyheter gratis på nätet

06/01/2018 gratis tidningar
läs gratis nyheter online

Efter att annonsintäkterna sjönk var det många tidningar som började gå på knäna. De största klarar sig fortfarande med reklam, men de flesta tidningar idag (som du kan läsa online) har betalväggar. Det betyder att du måste betala en prenumerationskostnad för att få tillgång till materialet.

Med hjälp av gratistidningar.se kan du istället läsa tidningar gratis. Du börjar med att söka på din favorittidning, och skulle inte det ge några resultat kan du alltid söka på orten där du bor. Den här sajten låter dig alltså inte läsa de tidningar som normalt sett inte är gratis, utan snarare hitta nya gratistidningar som kanske kan bli nya favoriter.

Om du inte upptäckt fördelarna med att läsa tidningar på paddan så gör det nu – det är miljövänligare och du får alltid nyheterna i samma stund som de trycks/publiceras. En annan fördel med gratistidningar.se är naturligtvis att de samlar alla tidningar på ett ställe så att du slipper slösa tid med att googla.

Du kan använda använda sajter för att läsa tidningar med betalabonnemang. Då loggar du bara in och har sedan tillgång till allting på ett ställe.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid