De bästa gratisgrejerna

Lös gratis korsord på nätet

Erbjudandet gäller inte längre 25/06/2017 gratis tjänster

korsord

Korsord har funnits på nätet i många år nu, men det kan vara svårt att hitta ett gratis korsord som inte kräver registrering. Men nu har vi äntligen hittat ett ställe med slumpmässiga korsord i olika svårighetsgrader.

Ett klassiskt, bra tidsfördriv
Korsord har hamnat lite i skymundan nu när spel och andra tidsfördriv tar över mer och mer. Men vill du ha något att göra som samtidigt slipar hjärnan, och om du har tröttnat på att lösa sudoku kan vi tipsa om gratis korsord hos Kryssa mer. Så fort du går till webbplatsen får du ett slumpmässigt kryss som du kan börja lösa på en gång. Vill du ha en djupare upplevelse kan du välja att registrera dig och logga in på din egen medlemssida.

Bäst i surfplattan?
Gratis korsord på datorn är kanske inte helt optimalt, och på smarttelefonen blir det alldeles för smått och plottrigt. På surfplattor som exempelvis iPad funkar det dock riktigt bra, tycker vi. Sitter du fast på några ord och vill ha hjälp med att komma vidare finns det massor av support att hitta på nätet, om du exempelvis googlar på kryssakuten. Mycket nöje med alla korsord som finns där ute på nätet!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid