De bästa gratisgrejerna

Nu kan du testa e-cigarett gratis

13/02/2018 gratis produkter
easysteam e-cigaretter

Finns det något som är så onödigt som att röka? Men oroa dig inte, den här texten kommer inte att vifta med moraliska pekpinnar eller så, utan snarare leda dig i rätt riktning mot att sluta – med hjälp av gratis e-cigaretter!

En elektronisk cigarett, eller en e-cigarett, drivs med hjälp av ett batteri och är betydligt billigare och hälsosammare än vanlig cigg. Batteriet används för att omvandla e-vätskan till vanlig hederlig vattenånga. Använder du e-cigarett slipper du alltså den passiva rökningen som skadar din omgivning, du slipper andas in de fler än 4 000 kemikaliena som finns i en vanlig cigarett och du behöver ingen tändare.

Det finns hur många fördelar som helst med e-cigaretter, och som inte alla dem vore nog är det dessutom ett svenskt företag som ligger bakom EasySteam som den här produkten heter. Du får alltså e-cigaretten, batteri, laddare samt två filter. Allt har ett sammanlagt värde av 679 kr, men den enda du behöver betala för här är portot.

Klicka bara på länken här nedan för att komma till EasySteam där du lägger din gratis beställning. Du kan även läsa mer information på deras hemsida om du fortfarande inte är övertygad om vilken bra produkt det här är.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Ett svar till “Nu kan du testa e-cigarett gratis”

  1. Hans-göran skriver:

    är detta erbjudande förbundit med krav på fortsatt köp från er ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid