De bästa gratisgrejerna

Ny produkt hos Toluna: lösnaglar

15/10/2017 produkttest
maybelinne lösnaglar color show

Toluna är en klassiker här på Gratis.se. Hela idén är att du anmäler dig som produkttestare, och sedan – om du har tur – ingår du i en samling av människor som får en produkt hemskickad. Du testar och utvärderar denna produkt, och får behålla den efteråt, utan kostnad.

Fram till och med den 16 oktober kan du testa Maybelline Color Show Nail Falses. Eller på svenska lösnaglar. Det finns totalt 400 tillgängliga produkter denna vecka och du kan alltså bli en av dem som får testa Maybellines nya produkt. Du som föredrar att använda lösnaglar istället för att låta dina riktiga naglar växa kommer definitivt att uppskatta den här chansen.

Det du gör är att du följer länken här nedanför, anmäler dig och sedan hoppas på att just du väljs ut. Blir du utvald får du alltså inte bara testa produkten, utan behålla den också.

Lösnaglarna kommer i väldigt grälla färger, så hoppa du är redo! Från och med den 17 oktober kommer en produkt för män, för ovanlighetens skull. Glöm inte att berätta om dina erfarenheter med produkten för att företaget som tillverkar den ska förstå vad de kan förbättra till nästa gång.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna