De bästa gratisgrejerna

Nya kunder får 50 kr rabatt hos Toolon

28/10/2018 rabatt på produkter
möt hösten tillsammans med toolon

Toolon är idag en av Sveriges största nätbutiker för trädgård, verktyg, hushåll och allt för hemmafixaren. Alla nya kunder får nu 50 kr i rabatt anmäler sig till Toolons nyhetsbrev. Efter det är det bara att göra ditt första köp och så får du alltså en produkt för 50 kr mindre.

Toolon har allting du behöver när det gäller det mesta som behöver fixas. När du surfar in på deras sajt kommer du att förvånas över hur otroligt många produkter de faktiskt har. Oavsett om du är ute efter en ny dator, en ny gräsklippare eller behöver reservdelar till bilen är chansen stor att Toolon kan hjälpa dig. Det finns med andra ord mycket att beställa med hjälp av de 50 kronorna.

Som om inte detta vore nog finns det dessutom två rabatter till som du kan nyttja. Dels har du 40 kr rabatt om du handlar för minst 300 kr, och dels 100 kr rabatt om du köper produkter för 500 kr eller mer. Och förresten, om du handlar för minst 500 kr är frakten gratis!

Du kan använda bankkort, Paypal eller faktura via Klarna. Upptäck en ny handlare vad gäller hem, hushåll och teknik!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid