De bästa gratisgrejerna

Optimera din pension med gratis rådgivning

18/11/2017 gratis tjänster
Optimera pensionen nu

Om du är under 60 är pension väldigt tråkigt att tänka på, men det blir med stor sannolikhet roligare senare i livet, när den kommer in på kontot.

Om du inte orkar kolla igenom alla alternativ och tips själv kan du be företaget Pensionera göra det år dig, för de hjälper dig få en översikt och byta till bättre lösning. Pensionera sammanställer vad du har i pension idag och ger dig en översikt både över hur mycket pengar du kommer få varje månad när du pensionerar dig, och var dina pengar i dagsläget finns någonstans. De kan även hjälpa till med robotrådgivning för fonder och personlig rådgivning genom betalabonnemang, om du skulle föredra det för att få mer i pension

Du kan få hjälp med avgifter, hur fonder gått historiskt, analyser och trender, risker, din ekonomiska situation, hur lång tid du har kvar till pension med mera. Pensioneras grundtjänst finansieras delvis av ersättning från samarbetspartners och försäkringsbolag därför är tjänsten för att få mer i pension gratis för dig. Till detta kan du som sagt köpa abonnemang för automatisk rådgivning och personliga rådgivningsmöten med Pensioneras handläggare om du vill, men det är inget krav för att få mer i pension.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna