De bästa gratisgrejerna

Pengar tillbaka när du shoppar

19/06/2017 cashback

cashbackshopping

Vi har tidigare varit inne och pratat om cashbackshopping.se, men sajten är så bra att den är väl värd att nämna för nytillkomna besökare. Hela idén går ut på att du får pengar tillbaka på allt du handlar online, eller åtminstone allt du handlar i butiker som samarbetar med cashbackshopping.se.

Du börjar med att bli medlem hos cashbackshopping.se, och det är helt gratis – naturligtvis. Efter det är det dags att börja shoppa, men kom ihåg att du måste handla hos någon av de 343 butiker som har ett samarbete med cashbackshopping.se. Några exempel på dessa butiker är Nelly, City Gross, CDON och Apotek Ica. Du kan med andra ord räkna med gott om variation.

Olika aktörer har olika erbjudanden. Här är några av de bästa bonusarna du kan få just nu:

  • 200 % cashback hos Multilotto
  • 30 kr cashback hos SF Kids Play
  • 250 kr cashback hos MyLoan

Är du inte intresserad av mat eller prylar? Det är lugnt, du kan få pengar tillbaka när du bokar årets solsemester också hos resebolag/tjänster som MrJet, SuperSaver och Hotels.com. Varför shoppa i onödan när du kan få pengar tillbaka på varje inköp du gör? Det är dags att bli medlem hos cashbackshopping.se nu!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna