De bästa gratisgrejerna

Ladda ned Pokémon GO gratis nu

24/01/2017 gratis spel

pokemon go

Det här spelet har väl knappast undgått någon? Pokémon GO är helt gratis att ladda ned, och även om den värsta hypen nu är förbi kommer spelet även i fortsättningen förmodligen att uppgraderas och utvecklas till nästa nivå. Det som är så speciellt med Pokémon GO är att det är det första riktiga Pokémon-spelet som lanserats till en smartphone. Visserligen är det inte lika avancerat som spelen till Nintendo 3DS, men det har helt unika egenskaper för ett gratis spel.

Pokémon GO kräver att din telefon har en 3G- eller 4G-anslutning – det vill säga mobilt internet. Detta eftersom spelet går ut på att vandra omkring i den riktiga världen tills man fångat de Pokémon man vill ha. De små liven kan finnas på de mest oväntade av platser, vilket under sommaren 2016 resulterade i att folk hamnade på villovägar i jakt på nya Pokémon.

Eftersom Pokémon GO är ett gratis spel är det väldigt många som laddat ned det, och det betyder att väldigt många kommer att spela det med dig. Det är inte sällan man ser små folksamlingar av Pokémon-tränare som står och spelar tillsammans. Många har dessutom skaffat nya vänner med hjälp av just Pokémon GO.

Ladda ned Pokémon GO gratis idag och låt det bli din inkörsport till den fantastiska Pokémon-världen. Det går att spela på både iPhone och Android.


Taggar: , ,

Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid