De bästa gratisgrejerna

Provåk helt gratis i Västra Götaland

Erbjudandet gäller inte längre 17/10/2018 gratis resor
åk gratis buss med västtrafik

Tar du alltid eller ofta bilen till jobbet? Vill du prova ett nytt, miljövänligare sätt och en ny livsstil? Då ska du vakna upp nu, för Västtrafik har ett grymt bra erbjudande som är helt gratis och som startar redan nästa vecka! Det är ett gäng personer som ska bli utvalda först, men det är faktiskt inte bara slumpen som avgör vilka som ska åka gratis. Västtrafik har en färdig profil, och det är sådana kandidater de kommer att leta efter först och främst.

Framför allt handlar det om att du tar bilen till jobbet varje dag. Gör du det har du större chanser att bli utvald till den här gratiskampanjen. Men även du som åker buss till jobbet varje dag har lite större chans att bli utvald. Själva gratiserbjudandet handlar om att du får gratis resor från Västtrafik till ett värde av 805 kronor. Om du väljs ut som provåkare kan du få ditt kort redan nästa vecka (även om det kan dröja flera veckor också).

När du ansöker kan du välja om du vill provåka med appen eller med kortet. För att välja appen måste du naturligtvis ha en smart telefon, men även en mejladress.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid