De bästa gratisgrejerna

Få rabatt och pengar tillbaka hos mat.se

25/01/2017 gratis mat

mat rabatt pengar tillbaka

Vad sägs om att spara in på matkostnaderna lite grann? Nu har visserligen lönen precis kommit in på kontot, men om du inte vill suga på tavelramarna den 24 februari kan det vara en god idé (i dubbel bemärkelse!) att utnyttja den rabattkoden hos mat.se.

För dig som inte vet vad mat.se är så kan konceptet enklast förklaras som en matbutik på nätet. Istället för att sätta dig i bilen och åka bort till närmaste Ica-handlare kan du hos mat.se få hem färska varor redan dagen efter beställningen (om du lägger beställningen innan midnatt).

Med rabattkoden ”AFTONBLADET200” får du 200 kr rabatt om du handlar för minst 700 kr hos mat.se. Men det är inte allt! Du kan dessutom få pengar tillbaka om du besöker cashbackshopping.se (gäller endast om du inte redan har ett konto där).

Alltså:

>Rabattkoden ”AFTONBLADET200” ger dig 200 kr rabatt hos mat.se om du handlar för minst 700 kr

>Rabattkoden ”AFNYK160” ger dig 160 kr rabatt om du är ny kund hos mat.se och handlar för minst 500 kr (gå via cashbackshopping)

>Du får tillbaka 175 kr av cashbackshopping om du går till mat.se via dem (pengarna kommer i regel efter två månader)

När det gäller de två erbjudandena hos cashbackshopping måste du alltså vara ny kund hos mat.se, annars uteblir pengarna. Utmana dig själv – prova att laga en ny rätt med mat som du köper till rabatterat pris på nätet! Du kommer bokstavligen att spara hundralappar.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna