De bästa gratisgrejerna

Rabatt på ICA Upplevelser

Erbjudandet gäller inte längre 04/05/2019 rabatter
prova att flyga

Som du kanske vet är ICA mer än bara mat. De har en sektion som kallas ICA Upplevelser, där du kan ge dig ut på diverse äventyr samtidigt som du samlar bonus till ditt ICA-kort. Just nu har man rabatt på två upplevelser:

Segway
Det här är det billigare alternativet. Det är till för dig som bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö. För dig som inte vet vad en Segway är så betyder namnet inte ”seg väg” (hahaha). Det är som en platta du står på med två hjul samt ett handtag, och den är naturligtvis eldriven. Grejen med Segway är att den känner av hur du lutar dig, och det är också så du tar dig fram. För priset får du köra runt i en hel timme, och dessutom ta med dig en vän då erbjudandet är för två personer! Hjälm och eventuell reflexväst ingår.

  • Pris: 711 kr (istället för 790 kr)

Flyg propellerplan
Det här är det dyrare men betydligt häftigare alternativet. Tillsammans med en trygg och erfaren flyglärare får du styra propellerplanet själv och ta en tur i luften! Erbjudandet gäller dig som bor i Stockholm, Öresund, Göteborg, Karlstad eller Västerås.

  • Pris: 2 065 kr (istället för 2 295 kr)

Köp dessa upplevelser innan den 12 maj. Du får ICA Bonus när du gör det!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid