De bästa gratisgrejerna

Rabatt på vegetarisk matkasse

09/03/2017 rabatt på mat

city gross matrabatt

City Gross har ett gäng intressanta matkassar som alla delar en gemensam faktor: du får rabatt på dem! Som exempel har vi matkassar som är laktosfria, vegetariska, ekologiska, glutenfria och till och med barnvänliga. I den här texten tänker vi fokusera på den vegetariska matkassen, men var alltså medveten om att det finns betydligt fler rabatter än så!

En matkasse från City Gross innehåller inte bara råvaror, utan även recept för att tillaga dem. Kom ihåg att en vegetarisk matkasse innehåller mejeriprodukter och inte passar till veganer. I normala fall kostar den här kassen 439 kr, men med rabatten får du den för bara 239 kr! Den ska räcka till tre middagar och fyra personer, men du kan – om du vill såklart – även beställa större varianter:

  • Tre middagar: 239 kr (ordinarie pris 439 kr)
  • Fyra middagar: 329 kr (ordinarie pris 529 kr)
  • Fem middagar: 409 kr (ordinarie pris 609 kr)

Vad gäller leveransen så kostar den 50 kr, men du kan välja att hämta allt hos din närmaste City Gross-butik och då slipper du punga ut med 50-lappen naturligtvis. City Gross levererar 17-22 söndagar och måndagar, och eftersom matkassen innehåller tillräckligt med käk för flera dagar framåt gäller att det du planerar ditt inköp.

Rabatten gäller det så kallade prova på-erbjudandet som endast är giltigt för nya kunder.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna