De bästa gratisgrejerna

Redigera dina bilder gratis

12/05/2017 gratis program

pixlr

Du vet väl att du inte behöver köpa dyra program från exempelvis Adobe för att kunna redigera dina bilder och fotografier på ett avancerat sätt? I dag vill vi tipsa om ett helt gratis photoshop alternativ som du kan börja använda inom tio sekunder.

Som ett gratis photoshop
Är du i samma situation som oss – med tusentals bilder på hårddisken som väntar på att ljusas upp lite eller att få skärpan förbättrad? Antingen kan du betala tusentals kronor för att få ett professionellt program där du inte ens kommer använda 10 procent av funktionerna, eller så kan du öppna det lilla programmet Paint i datorn och snart märka att det inte går att göra mycket alls. ELLER så kan du gå till Pixlr – ett webbaserat bildredigeringsprogram som skulle kunna beskrivas som ett gratis photoshop. Välj själv 

Samma funktioner som proffsprogrammen
Pixlr är otroligt smidigt att använda – du behöver inte ens ladda ner det, utan jobbar direkt i webbläsarfönstret med din bild. Användargränssnittet påminner mycket om Adobes variant, så har du använt det förut kommer det gå snabbt att lära sig menyerna. Du kan göra mycket roligt med dina bilder och lära dig en hel del här, utan att betala något alls.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna